Vacature Uitvoerder Bouw

Uitvoerder Bouw in Nijmegen

Ben jij een gedreven en resultaatgerichte professional met een passie voor bouwprojecten? Heb je ervaring in het aansturen van teams en het realiseren van kwalitatieve bouwprojecten binnen de gestelde deadlines en budgetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als uitvoerder bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in de realisatie van diverse bouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en aansturen van de werkzaamheden op de bouwplaats, waarbij je zorgt voor een efficiënte planning en een optimale uitvoering van het project. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en veiligheid op de bouwplaats en stuurt bij waar nodig. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onderaannemers, leveranciers en andere betrokken partijen en zorg je voor een goede communicatie en samenwerking.Functie:Bouwkunde, Uitvoerder
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.vloedgraven@eminentgroep.nl of 06 - 43 55 48 03. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Uitvoerder Bouw Eminent Groep 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures