Vacature Logistiek Supervisor

Logistiek Supervisor in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Bij Hyster-Yale bouw je aan een duurzame carrière in een toonaangevend internationaal bedrijf. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de meest innovatieve (hef)trucks in de branche, samen met professionals binnen Hyster-Yale. Hyster-Yale heeft al 90 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van kleinere pallet trucks tot aan de grootste jumbo trucks (52 ton) en is een global opererende organisatie en heeft sinds de jaren ‘50 een locatie in Nederland/Nijmegen. Op de locatie in Nijmegen werken meer dan 750 mensen in de divisies manufacturing, engineering en after-sales.

Functieomschrijving

Als Logistiek Supervisor bij Hyster-Yale in Nijmegen ben je verantwoordelijk voor het zo optimaal- en efficiënt mogelijk laten verlopen van de logistieke processen rondom de productielijnen. Je werkt samen met 2 andere Logistiek Supervisors en valt direct onder de Logistiek Manager. Jouw team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers. Jij coördineert de werkzaamheden en stuurt het team aan.

 

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks uitvoeren van de logistieke processen en het waarborgen van de continuïteit van de logistieke stroom van parts voor de bouw van Big Trucks. Je verdeelt het dagelijkse werk en geeft werkinstructies. Ook houd je toezicht op de kwaliteit en naleving van de geldende instructies en procedures. Bij afwijkingen spreek je medewerkers aan. Tevens zorg je voor een optimale bezetting en flexibiliteit binnen het team en bent het aanspreekpunt voor andere afdelingen bij vragen over het logistieke proces. Je rapporteert over de voortgang en realisatie van KPI's en je neemt deel aan vergaderingen vanuit je kennisexpertise of als vertegenwoordiger van de afdeling. Naast de aansturing van jouw team denk jij ook mee in verbeteringen van de logistieke processen. Daarnaast onderhoud je goede contacten met verschillende interne afdelingen en de externe logistieke partner. Er valt zeker nog winst te behalen uit verbeteringen in deze processen. Jouw bijdrage hierin wordt erg gewaardeerd.

 

Binnen jouw team ben je verantwoordelijk voor HR-activiteiten zoals functionering, beoordeling, verzuim en door- en uitstroom. Ook ondersteun en voer je continu verbeteren uit.

Functie-eisen
 • HBO werk- en denkniveau
 • Kennis van Microsoft Office
 • Kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Enige leidinggevende ervaring binnen een logistieke operatie, inzicht in logistieke processen
Arbeidsvoorwaarden

Je treedt direct in dienst bij Hyster-Yale. De sfeer binnen Hyster-Yale is open en informeel. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en je staat zelf aan het roer van jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Hyster-Yale valt onder de CAO metalektro. Je kan rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:

 • Salaris tussen €3600 en €4400 bruto per maand

 • 8% vakantiegeld
 • 27 vakantiedagen + 13 ADV dagen op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
 • Mogelijkheid tot verkoop van 6 ADV dagen per jaar, zijnde 2,3% loon
 • Mogelijkheid tot kopen (plus 10) of verkopen (min 6) verlofdagen
 • PME pensioen (verplichte deelname conform CAO)
 • Collectieve verzekeringen (o.a. ziekte en auto)
 • Reiskostenregeling
 • Fisc free (mogelijkheid om producten belastingvrij aan te schaffen)
 • Trainingsbudget


Functie:Leidinggevende functies op het gebied van toelevering, distributie en op aanverwante gebieden
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via stefanie.potjes@yacht.nl of 06-15874903. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Logistiek Supervisor Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures