Vacature Beheerder Leefomgeving

Beheerder Leefomgeving in Nijmegen

Beheerder leefomgeving Nijmegen

 • Nijmegen
 • 32 - 36 uur

 • Salarisindicatie:
 • € 3.114 - € 3.892 per maand

 • Sluitingsdatum:
 • 20-05-2024

Waarom kiezen voor deze baan

Ben jij die energieke en proactieve beheerder leefomgeving die in Nijmegen wil bijdragen aan goed samenleven? Lees dan snel verder!
Ben jij die beheerder leefomgeving die proactief en oplossingsgericht is? Zoek jij graag de samenwerking binnen en buiten je team? Ben jij klantgericht en maak je gemakkelijk, en op een prettige manier contact met anderen? Vind jij het belangrijk om jouw steentje bij te dragen aan het welzijn van je medemens en de inclusieve samenleving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees de vacaturetekst en reageer. Wij gaan graag met jou in gesprek.

Het betreft een vacature in Nijmegen voor één jaar voor 32-36 uur per week. Vinden we allebei dat het goed gaat dan is er zicht op een vast contract.

Wat ga je doen?
Als beheerder leefomgeving zorg je ervoor dat de buurt en de woningen waarvoor je verantwoordelijk bent, leefbaar zijn én blijven. Jouw focus ligt op leefbaarheid, bewonersparticipatie, preventie en handhaving (schoon, heel en veilig). Je organiseert samen met bewoners activiteiten voor verschillende doelgroepen die kunnen bijdragen aan de leefbaarheid in de wijken. Je handelt zelfstandig overlastsituaties en sociale problemen af, en houdt toezicht op de met bewoners gemaakte afspraken. Ook handhaaf je de kwaliteitsafspraken van de leefomgeving, signaleert afwijkingen van de afspraken en spreekt bewoners aan op hun gedrag.

Voor zowel bewoners als voor Portaal ben je de ogen en oren in de wijk. Dit betekent dat je ongeveer 70% van je werktijd in de wijk bent. Je bouwt zowel binnen als buiten de organisatie een netwerk op, waarmee je veel samenwerkt. Denk daarbij aan de wijkagenten, buurtconciërges van de gemeente en medewerkers van de sociale wijkteams.

Het team in Nijmegen bestaat uit 8 beheerders leefomgeving. Samen met de verhuurconsulenten, sociaal beheerders, opzichters, adviseurs leefomgeving en collega's van vastgoed draag je bij aan goed en betaalbaar samenleven in de Nijmeegse wijken.

We geloven in resultaten, en dat je deze bereikt door een goede samenwerking met collega's en relaties. Hierbij handelen we altijd vanuit onze kernwaarden samen, lef en vertrouwen.

Hier herken jij jezelf in:

 • MBO+ werk- en denk niveau;
 • Affiniteit op het gebied van leefbaarheid
 • Je bent goed in het onderhouden van contacten met zowel huurders (-vertegenwoordigers) als met andere organisaties;
 • Je staat stevig in je schoenen en maakt lastige zaken bespreekbaar;
 • Samenwerken is een van je kernkwaliteiten;
 • Je bent vaardig in mondelinge, schriftelijke en digitale communicatie.

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende functie voor 32-36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar, maar met uitzicht op een vast contract;
 • Een maandsalaris tussen de bruto per maand op basis van 36 uur per week (schaal F van de cao Woondiensten); Het salaris is bruto minimaal €3.114,00 en maximaal €3.892,00 maximaal per maand.
 • Naar eigen inzicht in te zetten individueel loopbaanbudget en vitaliteitsbudget (voor bijvoorbeeld je sportabonnement);
 • Een eindejaarsuitkering;
 • Een prettige samenwerking met leuke collega's;
 • een kilometervergoeding of 100% vergoeding van je OV-kosten;
 • een opleidingsbudget dat je naar eigen inzicht mag besteden aan je ontwikkeling

Over Portaal
Portaal is een grote en ambitieuze woningcorporatie. In totaal beheren we zo'n 52.000 woningen. Wij willen meer dan alleen betaalbare woningen bouwen, beheren en renoveren. We dragen bij aan goed samenleven in de wijken. Dat doen we door ons in te zetten voor leefbare en veilige buurten waar mensen naar elkaar omkijken en kunnen wonen in duurzame woningen.

Onze vijf regiokantoren zijn verspreid over het midden van Nederland. Je vindt ons in Leiden, Utrecht, Amersfoort, Arnhem en Nijmegen. Het Huis van Portaal in Utrecht is ons centrale ontmoetingspunt.

Reageren en contact
Ben je enthousiast geworden over deze functie? Fijn!

Stuur dan uiterlijk 20 mei 2024 je motivatiebrief en cv op via de solliciteerknop rechts bovenaan de pagina. Neem dan contact op met , op (afwezig van 6 t/m 10 mei 2024).Functie:beheerder leefomgeving
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3114 – 3892
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Portaal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Beheerder Leefomgeving Portaal 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures