Vacature Weekendkracht handmatige reiniging

Weekendkracht handmatige reiniging in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Wil je een cruciale rol spelen in het schoon en fris houden van onze stad? Dan is de functie van Stadsreiniger bij Dar in Nijmegen perfect voor jou! Bij Dar werken ze met passie aan een schone en leefbare omgeving voor iedereen. De werksfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een grapje. Het kantoor van Dar is gevestigd aan de Energieweg en is goed bereikbaar vanuit Arnhem, Oss en Nijmegen CS.

Functieomschrijving

Ben jij in de weekenden beschikbaar en vind jij het fijn om lekker bezig te zijn in de buitenlucht? Wij zoeken medewerkers stadreiniging voor in het weekend! Omdat de diensten in het weekend zijn is het ook goed verdienen, op zaterdag verdien je al €21,00 bruto per uur en op zondag €30,00 bruto per uur!

Als medewerker stadreiniging ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van de binnenstad van Nijmegen. Denk hierbij aan het vegen van de straten, afval prikken op het Waalstrand en vuilnisbakken legen. Daarnaast bestuur je verschillende typen veegmachines en draag je zorg voor het gebruiksonderhoud ervan. Je werkt zelfstandig, maar altijd met meerdere collega's in de buurt. 

Je werkt voornamelijk korte diensten. Voorbeelden hiervan zijn: van 06:00 tot 09:00 uur, van 13:00 tot 17:00 uur en van 18:00 tot 21:00 uur. Je kan meerdere diensten per dag werken. 

Functie-eisen
 • In het bezit van een rijbewijs B.
 • Je bent beschikbaar in de weekenden.
 • Je bent fysiek in staat om te lopen, staan en sjouwen.
 • Je bent bekend met Nijmegen en weet je weg hier redelijk te vinden,
Arbeidsvoorwaarden
 • Een salaris van €15 bruto per uur.
 • Toeslag in het weekend. Zaterdag 140% (€21 bruto per uur), zondag 200% (€30 bruto per uur).
 • Reiskostenvergoeding vanaf 1 km enkele reis.
 • 8% vakantiegeld
 • Een wasvergoeding van €0,93 per gewerkte dag.


Functie:medewerker groenvoorziening (plantsoenen en parken)
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5200 – 5200
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.vanseggelen@werk.olympia.nl of Rowin van Seggelen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Weekendkracht handmatige reiniging Olympia 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures