Vacature Opdrachtgever

Opdrachtgever in Nijmegen

Logo van Jobs2Care

Neem contact opRietveldenweg 96
5222 AS, 's-Hertogenbosch
Nederland

Medewerker Groenvoorziening

Werk jij graag in de buitenlucht en ben je een echte aanpakker? Dan is dit de passende vacature voor jou! Binnen Jobs2Care zijn wij opzoek naar enthousiaste werknemers die graag het vak als groenmedewerker willen leren. Ben jij nu zo iemand of heb je al ervaring dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben momenteel een interessante functie openstaan bij het leukste Groenbedrijf bij jou in de regio. Lees verder voor meer informatie!nnnn

Den Bosch

40 uur

€2125 - €2400 per maand

Groenvoorziening

Medewerker groenvoorziening

Full time

Functie omschrijving

Werk jij graag in de buitenlucht en ben je een echte aanpakker? Dan is dit de passende vacature voor jou! Binnen Jobs2Care zijn wij opzoek naar enthousiaste werknemers die graag het vak als groenmedewerker willen leren. Ben jij nu zo iemand of heb je al ervaring dan ben je hier op de juiste plek! Wij hebben momenteel een interessante functie openstaan bij het leukste Groenbedrijf bij jou in de regio.

Opdrachtgever omschrijving

Voor ons bedrijf in de omgeving Nijmegen zijn we opzoek naar gemotiveerde aanpakkers die graag in een gezellige organisatie actief mee willen draaien met de ondersteunende werkzaamheden. Onze opdrachtgever is actief in de Groenvoorziening en hiervoor dien je dan ook van fysiek werk te houden. Het onderhouden van tuinen, omtoveren van percelen behoren dan ook tot de standaard werkzaamheden. Ook is onze opdrachtgever actief in de particulieren sector wat zorgt voor veel variatie in het werk. Ook heb je hier de mogelijkheid door te kunnen groeien naar bijvoorbeeld volledig Groenmedewerker.

Je komt te werken in een informeel team waar ze veel waarde hechten aan collegialiteit. Omdat het ook zwaar kan zijn is het belangrijk dat je een gezellige werkomgeving hebt waar veilig werken op 1 staat.

Functie eisen

- Gemotiveerde werkhouding en werkinstelling;

- Beheersing van de Nederlandse of Engelste taal in woord en geschrift;

- Rijbewijs B en eigen vervoer is gewenst (maar niet altijd een pre);

- VCA gecertificeerd of bereid zijn deze op onze kosten te behalen;

- Je hebt geen problemen met fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld;

Wat bieden wij

- Verloning volgens het cao €2.125,- €2.400,- per maand; (afhankelijk van je leeftijd en ervaring!))

- Kilometervergoeding woon/werk x € 0,23 cent per kilometer;

- Overwerkvergoeding bij overwerk

- 24 betaalde vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld, feestdagvergoeding en pensioensopbouw;

- Trainingen en scholingsmogelijkheden op kosten van de werkgever;

- Werkkleding word vergoed;

- ZZP is ook mogelijk;

Overige informatie

Wil je meer weten over bovenstaande vacature? Neem dan contact met ons op.

Wij staan voor je klaar!

Geïnteresseerd in deze job?

Is dit de ideale baan voor jou?

Werken via Jobs2Care

Heb je jouw droombaan nog niet gevonden? Wij hebben het breedste aanbod aan beschikbare vacatures voor je! Doormiddel van onze persoonlijke aanpak zijn wij in staat snel te schakelen en de juiste match tot stand te brengen.

Weet je nog niet wat je wil?

Den Bosch 40 uur €2100 - €2600 per maand

Hou jij van buitenwerken en vind je het niet erg om onder verschillende weer omstandigheden te werken dan is dit echt iets voor jou! Binnen een van onze grondwerk bedrijven in jou regio zijn we opzoek...

Ben jij een handige jongeman die graag met zijn handen werkt en niet graag stil zit? Dan is dit de vacature voor jou. Op het moment zoekt Jobs2Care voor een opdrachtgever in jou regio gemotiveerde jon...Functie:opdrachtgevers
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2125 – 2400
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jobs2Care B.V.;Jobs2Care via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Opdrachtgever Jobs2Care B.V.;Jobs2Care 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures