Vacature Handyman

Handyman in Nijmegen

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Handyman Nijmegen

Als Handyman pas jij bij Breijer als je meedenkt met de wensen van onze klant. Jouw werk is leuk als je te maken krijgt met verschillende vragen en jij daarin jouw weg leert vinden. Ben jij

32 tot 40 uur per week

€ 2.581,00 - € 3.200,00 per maand

Handyman Nijmegen

32 tot 40 uur per week

€ 2.581,00 - € 3.200,00 per maand

Functieomschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor preventieve en onverwachte kleine werkzaamheden aan het gebouw van onze grote klant in Nijmegen, een wereldwijde producent van halfgeleiders. De werkzaamheden bestaan onder meer uit timmer-, schilder- en loodgieterswerk zoals tegelen, metselen, schilderen, timmeren, eenvoudige installatiewerkzaamheden en het hangen van deuren. Je loopt dagelijks rond bij onze klant. Dus naast het uitvoeren van de werkzaamheden, ben je tevens een visitekaartje van Breijer en luister je naar de vragen en wensen van de klant.

Jij fungeert als de zogenoemde "vliegende keep" die collega's en onze klant uit de brand helpt door het werk tot in de puntjes af te leveren. Je wordt ondersteund door collega's van de afdelingen Werkvoorbereiding, Planning en uiteraard de Servicemonteurs en de Contractcoördinators. Het is een zeer zelfstandige, afwisselende rol met veel verantwoordelijkheid en vrijheid in een dynamische omgeving.

We zijn voor onze business unit Breijer Contractonderhoud op zoek naar een Servicemedewerker / Handyman.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Solutions de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht bij een van onze grote klanten in Nijmegen waar je samen werkt met meerdere collega's van Breijer.

Verder krijg je bij ons:

  • Bruto maandsalaris van € 2.581,- tot € 3.200,-, afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
  • 27 vakantiedagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een tablet, smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
  • de mogelijkheid om gebruik te maken van collectieve verzekeringen, af te sluiten via ons moederbedrijf Facilicom Services Group;
  • No-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega's voor elkaar klaar staan en iedereen er toe doet.

Wie je bent

Je bent handig en streeft van nature naar kwaliteit. Ook ben je service-, klant- en resultaatgericht en word je blij van tevreden klanten en perfect opgeleverd werk.

Verder zien we graag:

· Een afgeronde (technische) MBO opleiding op niveau 2;

· Relevante technische werkervaring;

· In het bezit van een VCA-diploma of bereid deze te halen;

· In het bezit van een rijbewijs B;

· Zelfstandige houding.


Wie zijn wij?

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de renovatie, verduurzaming en technisch onderhoud van gebouwen. In deze functie ga jij aan de slag bij een wereldwijde producent van halfgeleiders in Nijmegen.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers in Nederland. Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. In Nederland zijn we bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.


Facilicom Solutions

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Functie:handyman
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2581 – 3200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Handyman Facilicom 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures