Vacature Weekendmedewerker en Vakantiekracht

Weekendmedewerker en Vakantiekracht in Nijmegen

24u per dag bereikbaar, 7 dagen per week.

Wil je in een betekenisvolle omgeving aan de slag? Als vakantiekracht en/of weekendmedewerker bij Huisdierencrematorium Amadeus heb je een representatieve en gemotiveerde uitstraling. Je zal vooral verantwoordelijk zijn om baasjes netjes te ontvangen en te begeleiden met het afscheid van hun huisdier.

Dit ben jij
Wij zoeken iemand die stressbestendig is en goed kan omgaan met emotionele situaties. Je hebt geen moeite om geconfronteerd te worden met een overleden huisdier. Je werkt nauwkeurig, zorgvuldig en vindt het geen probleem om buiten kantooruren te werken. Werkzaamheden zullen in overleg plaatsvinden. Eventuele ervaring in het vakgebied is wenselijk en het bezit van een auto met rijbewijs is een pré. Verder is je belangrijkste eigenschap dat je een open en vriendelijk karakter hebt en tot steun kan zijn voor de baasjes die hun dierbare huisdier hebben verloren.

Dit bieden wij
Wij bieden een rustige werkomgeving waar we waarde hechten aan een goede balans tussen werk en privé. Werkzaamheden kunnen flexibel gepland worden waardoor je het makkelijk kan combineren met andere verplichtingen in je privéleven, zoals om het weekend etc.

Wie zijn wij
Wij zijn een huisdierencrematorium in Nijmegen (Gelderland), een kleinschalig familiebedrijf. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke begeleiding en aandacht. Wij zijn zelf dierenliefhebbers in hart en nieren en hopen zo een steentje bij te kunnen dragen om de pijn van het verlies iets te verzachten.

Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje met je contactgegevens, CV en motivatiebrief naar en na aanleiding van een eerste selectie wordt er contact met je opgenomen. Als het vanuit beide kanten matcht volgt er een kennismakingsgesprek op locatie en eventueel een aantal meeloopdagen.

Soort dienstverband: Parttime

Functie:weekendmedewerker & vakantiekracht
Startdatum:06-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huisdieren Crematorium Amadeus via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Weekendmedewerker en Vakantiekracht Huisdieren Crematorium Amadeus 06-05-2024

Bekijk ook andere vacatures