Vacature Evenementenbegeleider

Evenementenbegeleider in Nijmegen

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De VereenigingStadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De VereenigingStadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De VereenigingStadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De VereenigingStadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De VereenigingStadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging

  • evenementen en verhuur

Stadsschouwburg en De Vereeniging zoekt, per direct, een Evenementenbegeleider. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gang van zaken direct voorafgaand aan, tijdens en direct volgend op voorstellingen, concerten en evenementen. Je ontvangt en begeleidt de artiesten, musici en organisaties. Je ziet toe op de ontvangst en begeleiding van het publiek en stuurt de medewerkers publieksdienst aan. Je bent de link tussen de afdelingen techniek, horeca en publieksdienst. Bij klachten en onvoorziene situaties bemiddel en beslis jij. Ook hierbij werk je samen met de techniek en horeca. Daarnaast ben je tijdens jouw dienst ploegleider BHV en draag jij de verantwoordelijkheid voor een veilig evenement.

wie ben jij?

Wij zoeken een enthousiaste teamspeler met affiniteit voor (culturele) evenementen die het leuk lijkt om gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré, maar zeker niet noodzakelijk, de juiste persoon is belangrijker dan het juiste cv. Goede sociale eigenschappen en minimaal MBO werk- en denkniveau zijn essentieel voor deze functie. Aanvullende cursussen en trainingen binnen jouw vakgebied worden door ons verzorgd (zoals BHV en beheer brandmeldinstallaties).

wat bieden wij jou?

Door ons hoge niveau van servicegerichtheid staat werkervaring bij Stadsschouwburg en De Vereeniging zeer goed aangeschreven. Kwaliteit leveren kan alleen als de sfeer binnen het team goed is. Samen plezier hebben in je werk en op de werkvloer is daarom erg belangrijk. We proberen er alles aan te doen om een fijne werksfeer te creëren.

Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao Nederlandse Podia. De functie is ingedeeld in salarisschaal 6. Voor meer informatie, kijk op www.caonederlandsepodia.nl . In eerste instantie gaat het om een contract voor 1 jaar.

hoe kun je reageren?

Heb je interesse, solliciteer dan naar bovenstaande functie. Stuur een mail met cv en motivatiebrief naar ter attentie van , . Voor meer informatie kun je ook mailen naar bovenstaand e-mailadres.

Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging omarmt de rijkdom aan perspectieven die mensen met verschillende achtergronden en blikrichtingen samen bieden. Mensen van alle achtergronden zijn welkom en worden aangemoedigd te solliciteren.


Stadsschouwburg
Keizer Karelplein 32h
6511 NH Nijmegen
De Vereeniging
Keizer Karelplein 2d
6511 NC Nijmegen

Dagkassa
Gevestigd in De Vereeniging
Geopend van wo t/m za 11:00 - 15:00 uur

Functie:evenementenbegeleider
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Evenementenbegeleider Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures