Vacature Ontwerper Civiele Techniek

Ontwerper Civiele Techniek in Nijmegen

Als Ontwerper Civiele Techniek ben je de creatieve kracht achter de ontwikkeling van projecten in de buitenruimte. Je zult je bezighouden met het ontwerpen van voorontwerpen, definitieve ontwerpen en bestektekeningen, zowel in stedelijke als landelijke gebieden. Je speelt een actieve rol in participatietrajecten en werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan het combineren van verschillende disciplines binnen jouw ontwerpen. Jouw veelzijdigheid wordt op de proef gesteld met een diversiteit aan projecten, waarbij je ook de kans krijgt om zelfstandig op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen en je eigen ontwikkeling vorm te geven.Functie:Ontwerper Civiele Techniek
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.armitage@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 92 88. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Ontwerper Civiele Techniek Eminent Groep 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures