Vacature Iemand

Iemand in Nijmegen

Kunst, een gesprek en een ommetje

Voor een oud-architect in Nijmegen-Noord, die nog steeds goed kan tekenen en erg van kunst en geschiedenis houdt, zoeken we een vrijwilliger voor een gesprek en een ommetje. Meneer heeft dementie en daardoor moeite met overzicht houden en initiatief nemen. Het netwerk van hem en zijn vrouw is door hun leeftijd klein geworden. Het zou heel fijn zijn als iemand op regelmatige basis, bij voorkeur wekelijks, hem op zoekt om bijvoorbeeld wat te praten over kunst, geschiedenis of gebouwen en om er samen even uit te gaan. Er is een leuk gesprek met meneer te voeren.

Spreekt deze oproep je aan, woon je in de omgeving en heb je een uur per week over? Of zou je graag wat meer informatie over deze vacature willen hebben? Neem dan contact met ons op. We kijken altijd zorgvuldig wat past.Functie:iemand
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Hulpdienst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Iemand Stichting Hulpdienst 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures