Vacature Hulpdienst

Hulpdienst in Nijmegen

Tuinonderhoud

In de periode april tot (en met) oktober kunnen onze vrijwilligers tuinhulp bieden aan mensen die geen professionele hulp kunnen betalen en die niet terug kunnen vallen op mensen uit hun omgeving. Zij zorgen er voor dat een tuin er weer opgeruimd en netjes bij ligt zodat mensen er weer van kunnen genieten.

Het gaat om klein tuinonderhoud zoals onkruid verwijderen, laag snoeiwerk en (blad) vegen. Wat vrijwilligers niet kunnen doen zijn grote klussen zoals het snoeien van hoge heggen of bomen, tegels schoonspuiten met een hogedrukspuit, of het onderhouden van hele grote tuinen. Voor deze klussen kunnen wij eventueel wel andere mogelijkheden met u bespreken.

Mensen kunnen bij ons, tegen een kleine onkostenvergoeding, maximaal 3 keer per seizoen hulp vragen en we gaan ervan uit dat het tuinonderhoud in maximaal 3 uur per keer te doen kan zijn.

Hulpdienst NijmegenFunctie:medewerkers hulpdienst
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3558 – 5247
Uren per week:3 – 3

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Hulpdienst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Hulpdienst Stichting Hulpdienst 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures