Vacature Hulpdienst

Hulpdienst in Nijmegen

Helpen met de handen in de aarde

Zodra de zon zich laat zien, klinkt naast de roep van de merel ook al snel de hulproep van de tuinliefhebber op leeftijd. Wat te doen als je zelf fysiek niet meer in staat bent om je tuin te onderhouden, maar ook niemand in je omgeving hebt die dit van je kan overnemen? Hulpdienst Nijmegen is altijd op zoek naar nieuwe tuinvrijwilligers om hierbij te helpen.

Met 3 keer 3 uurtjes hulp van jou kan hun tuin een heel seizoen weer mooi blijven bloeien en groeien. Je hoeft geen tuinspecialist te zijn, hoor. Enkele groene vingers, gezonde zin om buiten bezig te willen zijn en een glimlach, zijn het voornaamste.

Ieder jaar krijgen wij heel veel hulpvragen van mensen die niet meer zelf hun tuin kunnen onderhouden. Het zijn mensen in Nijmegen die dit vanwege ouderdom, handicap of ziekte niet meer zelf kunnen doen en niet de mogelijkheid hebben om terug te vallen op omgeving of betaalde hulp. Het gaat om eenvoudig tuinonderhoud, zoals onkruid wieden en licht snoeiwerk, maar vaak gaat het nog meer om het praatje en het kopje koffie of thee met een dankbaar persoon.

Mensen kunnen per seizoen (april-oktober) 3 keer hulp vragen en het werk is over het algemeen in 3 uurtjes te doen. Dit mag je, maar hoef je zeker niet wekelijks bij verschillende mensen te doen. Jij kunt zelf aangeven hoeveel tijd jij beschikbaar hebt. De medewerkers van de Hulpdienst bemiddelen tussen hulpvragen en vrijwilliger en zorgen voor een goede match.

Heb je vragen of wil je je aanmelden? Neem contact met ons op en dan bespreken we graag de mogelijkheden met je.Functie:medewerkers hulpdienst
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Hulpdienst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Hulpdienst Stichting Hulpdienst 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures