Vacature Vakantiekracht belader

Vakantiekracht belader in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Bij Dar werken is niet alleen leuk en gevarieerd, maar Dar zet ook het goede voorbeeld. Dar scheid hun afval, probeert zo min mogelijk afval te produceren en gaat zuinig om met energie. Bovendien streeft Dar ernaar dat alle collega's tevreden, gezond en met plezier werken. 

Het kantoor van Dar is gevestigd aan de Energieweg en is goed bereikbaar vanuit Arnhem, Oss en Nijmegen CS, waar bussen rechtstreeks naar Dar rijden.

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar een fantastische kans om deel uit te maken van een gezellig en informeel team in de buitenlucht? Bij Dar kun je meehelpen aan het verbeteren van de leefomgeving als Belader tijdens de vakantie periode.

Samen met het inzamelteam zorg je ervoor dat Nijmegen en omstreken er schoon uitzien. Je begint je werkdag om 07:00 uur of 07:30 uur op kantoor, waarna je met een team van 2 tot 3 personen, inclusief de chauffeur, op pad gaat.

Gedurende de dag ben jij verantwoordelijk voor het ophalen van het huisvuil en het netjes houden van de straten. Je werkt dagelijks met verschillende collega's en rijdt verschillende routes, waardoor geen dag hetzelfde is. Om 16:00 uur eindigt je werkdag en keer je terug naar het kantoor om af te sluiten. Als je extra uren wilt maken, bieden we de mogelijkheid om 's avonds papierwijken te lopen of op zaterdag te werken.

Kortom, deze baan biedt jou de kans om deel uit te maken van een gezellig team, in de frisse buitenlucht te werken en een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. Het is een verantwoordelijke baan waarin je echt een verschil kunt maken.

Functie-eisen
  • Je bent fysiek fit om de werkzaamheden uit te voeren.
  • Je bent minimaal 18 jaar.
  • Je bent beschikbaar tijdens de vierdaagse week en Juli / Augustus.
Arbeidsvoorwaarden
  • Je ontvangt een salaris van €15,00 per uur.
  • Je bouwt 8% vakantiegeld op.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,21 per km.


Functie:belader afvalinzameling
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.vanseggelen@werk.olympia.nl of Rowin van Seggelen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vakantiekracht belader Olympia 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures