Vacature Medewerker ontvangstbalie

Medewerker ontvangstbalie in Nijmegen

Als medewerker van de ontvangstbalie verkoop je toegangsbewijzen voor het museum en zorg je ervoor dat bezoekers op een gastvrije manier kennismaken met ons museum en de collectie. Momenteel draait de tentoonstelling "Into the Black Hole" op de tijdelijke locatie van het Valkhof Museum aan het Keizer Karelplein in Nijmegen. Deze tentoonstelling combineert wetenschap en hedendaagse kunst om het mysterie van het zwarte gat te ontrafelen.

Wij bieden:

Een oproepcontract via het uitzendbureau. Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km) van € 0,21 per kilometer tot 30 kilometer enkele reis. Mogelijkheid tot deelname aan in-company trainingen en cursussen. Regelmatige leuke sociale, culturele en sportieve activiteiten. Als je geïnteresseerd bent in de rol van Medewerker Ontvangstbalie en denkt dat je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan het Valkhof Museum, moedigen we je aan om te solliciteren. Wij geloven in goede arbeidsvoorwaarden en een prettige werksfeer, waarbij respect en informele werkrelaties centraal staan. Bovendien streven we ernaar om een plek te zijn voor artistieke ontwikkeling en creatieve uitdaging voor z zowel medewerkers als bezoekers. Taken omvatten onder andere: Bezoekers informeren over relevante museum- en collectiegerelateerde producten, activiteiten, gedragsregels en richtlijnen. Verkopen van toegangsbewijzen en het controleren ervan. Beheer en kasopmaak. Verantwoordelijk voor de financiële afdrachten. Bijhouden van administratie. Zorgen voor een schone, toegankelijke werk- en verkoopruimte. Bieden van service aan minder-validen. Uitvoeren van andere dienstverlenende en/of toezichthoudende taken.

Wij vragen:

MBO gestudeerd Affiniteit met museum- en collectie gerelateerde producten, activiteiten, voorschriften en richtlijnen. Mondelinge beheersing van de Engelse en Duitse taal al op niveau B1/B2. Klantgericht en nauwkeurig. Dienstverlenend en communicatief vaardig. Beschikbaar in het weekend en schoolvakanties

Waar ga je werken:

Het Valkhof Museum is momenteel bezig met een spannende vernieuwing en gaat binnenkort haar archeologische, oude en hedendaagse kunstcollecties presenteren in een volledig gerenoveerd museumgebouw, dat zal dienen als een aantrekkelijke culturele hub in het Valkhofkwartier van Nijmegen. We zullen de betekenis van onze collecties vernieuwen vanuit actuele en maatschappelijke perspectieven, zoals die met betrekking tot migratie en identiteit. Ons doel is om een betekenisvolle maatschappelijke instelling te zijn voor een breder publiek, zowel binnen als buiten Nijmegen. Daarom werken we met urgentie aan het toegankelijker maken van onze collecties via een volledig gerenoveerd gebouw en nieuwe presentaties, verhalen en verbindingen, zowel voor ons huidige publiek als voor toekomstige generaties. Binnen het domein van de archeologie vervult het museum een aantal belangrijke functies. De provincie Gelderland heeft ons de verantwoordelijkheid gegeven om de documentatie en bodemvondsten van archeologisch onderzoek te bewaren, te beheren en toegankelijk te maken in het Archeologisch Depot Gelderland (ADG). Bovendien zal het Museum Kam-gebouw fungeren als een informatiecentrum voor de archeologie van Gelderland.Functie:Informatieverstrekkers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:9 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timing via MKBGelderlandZuidWest@timing.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://www.timing.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Medewerker ontvangstbalie Timing 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures