Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Nijmegen

Vrijwilligers

Alle vrijwilligers zijn kanjers! En vrijwilligers zijn altijd welkom bij onze vereniging, want NMHC 'Nijmegen' zijn we met z'n allen.

Wil je ook helpen om de jongste jeugd, junioren en senioren met plezier te laten sporten? Bijvoorbeeld door het team van je kind te coachen? Of training te geven? Misschien wil je liever een bestuursfunctie vervullen? Of actief te zijn binnen een van de vele commissies die NMHC 'Nijmegen' rijk is?

De vereniging komt graag met je in gesprek en zorgt voor goede begeleiding & opleiding indien nodig. Voor sommige functies is hockeyervaring natuurlijk handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op een ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie.

Sponsoren

Agenda

2-5 BP Hockey Days 17-5 NMHC Golftoernooi - Fundraising STN!

LINKSFunctie:vrijwilligers
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tophockey Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vrijwilligers Tophockey Nijmegen 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures