Vacature Vakantiewerk

Vakantiewerk in Nijmegen

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Vakantiewerk in de schoonmaak in Nijmegen

Ben jij op zoek naar een goed betaalde baan tijdens de zomervakantie in Nijmegen, Velp, Arnhem, Elst of Ede? Solliciteer dan nu!

10 tot 35 uur per week

€ 13,12 - € 16,98 per uur

Vakantiewerk in de schoonmaak in Nijmegen

10 tot 35 uur per week

€ 13,12 - € 16,98 per uur

Functieomschrijving

Wil je nog wat extra's verdienen deze zomer? Gom biedt jou een vakantiebaan als schoonmaak medewerker in Nijmegen, Velp, Arnhem, Elst of Ede!


Zo kan je als schoonmaak medewerker in het CWZ ziekenhuis van grote waarde zijn voor de gezondheid en veiligheid van anderen. Maar ook op andere locaties zorg jij voor een schone omgeving voor alle medewerkers en bezoekers. Graag samen met je vrienden werken? Dat kan! Laat je vriend of vriendin ook solliciteren en ga samen aan de slag!


Bij het CWZ ziekenhuis zijn wij in de periode van 8 juli tot 13 september op zoek naar vakantiekrachten op maandag t/m vrijdag. Hierbij zijn er mogelijkheden om tussen 6:00 en 13:00 te werken, maar ook tussen 17:00 en 20:00 in overleg met de leidinggevenden.


Op de andere locaties in Velp, Arnhem, Elst of Ede zijn wij in de periode van 21 juni tot 27 september op zoek naar vakantiekrachten voor doordeweeks tussen 7:00 en 19:30 uur. Tijdens de wervingsbijeenkomst kun je de werktijden bespreken met de leidinggevenden..


Je hoeft niet deze gehele periode beschikbaar te zijn. Je kan samen met de leidinggevenden bespreken welke weken je beschikbaar bent.


Wil je graag in Nijmegen, Velp, Arnhem, Elst of Ede werken in de vakantieperiode? Solliciteer dan en we nodigen jou op 4 juni van 15:00 tot 17:00 uur uit voor een wervingsbijeenkomst in Nijmegen om verder uitleg te geven en kennis te maken.

De introductiedag is in Nijmegen, maar we hebben ook werkzaamheden beschikbaar in de omliggende steden.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:


 • Flexibele werktijden; een zomerbaan met uren die passen bij jouw vakantieplanning;
 • een superleuke werksfeer met een enthousiast team;
 • een tijdelijk contract met mogelijk uitzicht op een vaste baan. Bevalt het van beide kanten? Dan bekijken we graag de mogelijkheden met je voor een vaste functie;
 • een all-in salaris; dit betekent dat we direct jouw vakantiegeld en vakantiedagen uitbetalen:
 • een uurloon tot 30 juni van €12,45 als je 16 of 17 jaar bent. Daarna ontvang je €13,12 per uur;
 • een uurloon tot 30 juni van €13,22 als je 18 jaar bent. Daarna ontvang je €13,94 per uur;
 • een uurloon tot 30 juni van €13,99 als je 19 jaar bent. Daarna ontvang je €14,75 per uur;
 • een uurloon tot 30 juni van €16,10 als je 20 jaar bent of ouder. Daarna ontvang je €16,98 per uur.

 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • ervaring en/of affiniteit met werken in de schoonmaakbranche;
 • een fiets, scooter, auto of ov-chipkaart om op je werk te kunnen komen;
 • een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) in bezit of de mogelijkheid om deze aan te vragen.

Het proces

Wanneer jij hebt gesolliciteerd op deze vacature, word je uitgenodigd voor een wervingsbijeenkomst bij jou in de buurt. Hier word jij ter plekke gekoppeld aan een vacature aan de hand van jouw wensen en beschikbaarheid. Neem op deze dag ook je identiteitsbewijs en je bankpas mee. Je kan namelijk met een baan de deur uit gaan!


Is deze vacature niet bij jou in de buurt? Neem dan een kijkje bij onze andere vakantie vacatures.


Sollicitaties per mail worden niet in behandeling genomen.

Zoï Droog

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Functie:vakantiewerk
Startdatum:26-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:15 – 15

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Vakantiewerk Facilicom 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures