Vacature DIA

DIA in Nijmegen

VoCASA volleybal Nijmegen Logo

Selectie VoCASA D1 Seizoen 2024-2025 en speelsters gezocht (mid en dia)

De selectie van VoCASA Dames 1 voor komend seizoen is bijna rond. Daar nemen we jullie graag in mee! Daarnaast zoeken we ook nog speelsters voor de midden en diagonaal. Allereerst heten we onze nieuwe aanwinsten van harte welkom!

:

De nieuwe hoofdtrainer en -coach van VoCASa Dames 1 is .
Sven is een enthousiasteling, fanatiekeling en wil graag met het team bouwen & verder ontwikkelen. Het afgelopen seizoen was hij onder andere hoofdtrainer bij VoCASA Dames 2 en Dames 4 en assisteerde hij bij Zwolle Dames 1. Welkom Sven, we zijn heel blij met jouw stap naar Dames 1!

Libero's : Anouk en Maud

Dan twee nieuwe gezichten die komend seizoen de libero positie gaan vervullen: Anouk en Maud! Welkom meiden, we zijn heel blij met jullie komst!

Anouk de Jong komt over van Peelpush Dames 1 (Eredivisie) om samen met Maud bij ons de passlijn te gaan regelen en alle ballen van de grond te halen.
Maud Keukens komt door uit VoCASA Dames 2 (weer gepromoveerd naar de Eerste divisie), maar is al een bekend gezicht bij ons in het veld. Jullie kennen haar misschien van haar legendarische invalbeurten in een aantal van onze wedstrijden!

Blijvers

En nu tijd voor de toppers die jullie al kennen en blijven in ons team!

Als eerst: Brenda Losekoot. Onze Bren zal ook dit jaar als assistent train(st)er en -coach, zowel binnen als buiten het veld, weer te bewonderen zijn. Brenda, we zijn heel blij dat je hebt besloten om door te gaan bij ons!

P.s.: Meer staff-nieuws volgt snel! ..

Dan de speelsters: qua speelster blijven er gelukkig veel meiden van afgelopen seizoen.
Dit zijn: Susan Hullegien (PL), Femke Severijns (PL), Yvette Visser (afgelopen seizoenen libero, stapt weer over naar de PL positie), Joëlle Vilé (PL), Lotte van Hal (SV), Sanisha Latuhihin (SV), Kristel Houkes (mid), Yinthe Baksteen (mid), Anneloes Fransen (dia). Daarbij voegen zich Anouk de Jong (lib) en Maud Keukens (lib).

We zijn erg blij dat we met veel meiden doorgaan van afgelopen seizoenen, want op deze manier staat het fundament al en kunnen we vanuit daar door ontwikkelen.

Superdivisie

Samen met de nieuwe speelsters en Sven - als nieuwe hoofdtrainer/-coach -, hopen we hele mooie stappen te gaan zetten als team en willen we knallen in de Superdivisie seizoen '24-'25.

Er zijn twee wijzigingen intern in het team betreft posities, in vergelijking met afgelopen seizoen: Joëlle (mid) en Yvette (lib) zijn namelijk weer terug op de passer-loper positie!

Mid en Dia gezocht

Voor de midden en de diagonaal positie zoeken we nog speelsters.
Neem contact met het team op via DM op instagram of via website, als je iemand bent of kent die dit een gave uitdaging lijkt!
instagram @vocasa_dames1

Door Frank Meeuwsen | 2024-05-14T11:44:44+02:00 9 mei 2024 | Categorieën: dames 1 , wedstrijdverslagen dames 1 | Tags: dames 1 , superdivisie |

Share This Story, Choose Your Platform!

ADRES

Thuisbasis : VoCASA-Hal
Symfoniestraat 200
6544 TN Nijmegen

CONTACT

Postadres - VoCASA
Rode brievenbus Sporthal of
Postbus 6557, 6503 GB NijmegenFunctie:dia
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VoCASA via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. DIA VoCASA 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures