Vacature Medewerker groenvoorziening

Medewerker groenvoorziening in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Dar biedt niet alleen afvalinzameling, maar ook advies voor openbare ruimtebeheer, gladheidsbestrijding, riool- en kolkenreiniging, ongedierte- en onkruidbestrijding, en terrein- en straatreiniging. Ze zetten zich in voor het schoon, veilig en heel houden van de openbare ruimte, en hechten daarbij veel waarde aan duurzaamheid en tevredenheid van hun medewerkers.

Functieomschrijving

Als Medewerker Groenvoorziening bij Dar in Nijmegen ben je onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van groene ruimtes in onze gemeenschap. Je voert diverse taken uit, zoals schoffelen, onkruid verwijderen en beplanting aanleggen, onder leiding van een meewerkend voorman. Samen met je collega's zorg je voor een schone, veilige en aantrekkelijke leefomgeving voor onze burgers.

Dar biedt niet alleen doorgroeimogelijkheden, maar ook een stimulerende werkomgeving waarin jouw bijdrage aan duurzaamheid wordt gewaardeerd. Als je passie hebt voor groenvoorziening en een positieve impact wilt hebben op je omgeving, dan is deze functie een uitstekende kans om je vaardigheden te ontwikkelen en bij te dragen aan een betere leefomgeving voor iedereen.

Functie-eisen
 • Het is belangrijk dat je in staat bent om in teamverband te werken en veilig te opereren in de omgeving.
 • Ervaring in groenonderhoud is een vereiste voor deze functie.
 • Met voorkeur in het bezit van een rijbewijs B.
 • Minimaal 18 jaar. 
Arbeidsvoorwaarden
 • Je ontvangt een salaris conform de cao, met een starttarief van €15,00 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Het betreft een fulltime of parttime positie voor 32 tot 40 uur per week, van maandag tot en met vrijdag. Mogelijkheid om weekenddiensten te draaien, afhankelijk van jouw flexibiliteit en beschikbaarheid.
 • Er zijn kansen voor groei en ontwikkeling binnen Dar, met perspectief op een vaste aanstelling. Je komt te werken in een aangename, informele en uitdagende werkomgeving.
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer enkele reis.
 • Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op.


Functie:bosmaaier
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2946 – 2946
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.vanseggelen@werk.olympia.nl of Rowin van Seggelen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Medewerker groenvoorziening Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures