Vacature Belader

Belader in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Bij Dar komen mensen met plezier naar het werk. De werksfeer is informeel en er is altijd ruimte voor een grapje. Het kantoor van Dar bevindt zich aan de Energieweg en is goed te bereiken vanaf Arnhem, Oss en Nijmegen CS. Dar en Olympia investeren samen in de ontwikkeling van de medewerkers. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat jij als belader (bij goed functioneren) de kans krijgt om je C rijbewijs te behalen en door te groeien naar chauffeur. 

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een geweldige kans om deel uit te maken van een gezellig en informeel team in de buitenlucht? Bij Dar kun je meehelpen aan een schonere leefomgeving als Belader!

Samen met het team voor inzameling zorg je ervoor dat Nijmegen en omgeving er opgeruimd uitzien. Je werkdag begint om 07:00 uur of om 07:30 op kantoor, waarna je met een team van 2 tot 3 personen, inclusief de chauffeur, op pad gaat.

Gedurende de dag ben jij degene die ervoor zorgt dat al het huisvuil wordt opgehaald en dat de straten er weer netjes uitzien. Je bent dagelijks met verschillende collega's op pad en rijdt verschillende routes waardoor geen dag hetzelfde is. Rond 16:00 uur zit jouw werkdag erop en keer je terug naar het kantoor om af te sluiten. Als je extra uren wilt maken, bieden we de mogelijkheid om in de avonden papierroutes te lopen of om op zaterdag te werken.

Kortom, deze baan biedt jou de kans om deel uit te maken van een gezellig team, in de frisse buitenlucht te werken en een bijdrage te leveren aan een schoner milieu. 

Functie-eisen
 • Je bent fysiek fit om de werkzaamheden uit te voeren.
 • Je bent minimaal 18 jaar.
Arbeidsvoorwaarden
 • Je ontvangt een salaris van €15,00 per uur.
 • Je bouwt 8% vakantiegeld op;
 • Bij goed functioneren doorgroeimogelijkheden naar chauffeur;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding van €0,21 per km;
 • Onregelmatigheidstoeslag: in de avonden 120% en op zaterdag 140% .
 • Je bouwt pensioen op vanaf dag 1.
 • Je ontvangt bedrijfskleding van Dar, waarvoor je een wasvergoeding van €0,93 per gewerkte dag voor krijgt.


Functie:huisvuilbelader
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:3640 – 3640
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via r.vanseggelen@werk.olympia.nl of Rowin van Seggelen. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Belader Olympia 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures