Vacature Groenprofessional

Groenprofessional in Nijmegen


Fransestraat 41
6524 HT Nijmegen
KvK 10032693

nwst.newstories HeinvanIersel1
TRENDING Eerste exemplaar hybride Whitepaper: 'Alle Hoveniers aan de Laadpaal' uitgereikt
18-04-2024 Groene Transfers van april
23-04-2024 Groene Transfers van maart
04-03-2024 Eerste duo-nominatie verzilvert winst: en Liedewij Loorbach zijn Greenfluencer 2023
10-01-2024 12-04-2024
Stage lopen bij uitgeverij NWST
30-10-2023

Olaf Nijenkamp van Olaf Nijenkamp Tuinplanten.


'Wij kiezen met NWST voor een partner die dezelfde wisselwerking zoekt met de groenprofessional'

vrijdag 12 april 2024
Sinds april mag uitgeverij NWST weer een mooie nieuwe partner aan haar netwerk toevoegen: Olaf Nijenkamp Tuinplanten . De plantspecialist in Overijssel is leverancier voor het complete assortiment tuinplanten aan groenvoorzieners, hoveniers overheid en architecten. Directeur Olaf Nijenkamp: 'Onze kracht zit in de snelle communicatie en het persoonlijke advies voor de klant. Onze medewerkers hebben een enorme dosis vakkennis en we vinden het belangrijk om de kennis te delen met onze klanten.''
Olaf Nijenkamp Tuinplanten heeft een eigen marketingafdeling die veel aandacht besteedt aan kennis maken en kennis delen. We kijken daarbij naar de lange termijn en stellen onszelf continue de vraag; Waar staan we nu en waar willen we naar toe? De professionele groenmarkt is immers bezig met een enorme opmars als het gaat om digitalisering. Wat kunnen wij bijdragen aan deze ontwikkeling als het gaat om het compleet maken van plantlijsten en bezorgen van bomen en planten?
Om de doelgroep goed te kunnen informeren over onze werkwijze, kiezen we graag voor partners die net als ons de wisselwerking zoeken met de professionele groenvoorziener. NWST.nl heeft een vernieuwend concept met partnerschap op basis van content wat ons erg aanspreekt.
Om de doelgroep goed te kunnen informeren over onze werkwijze, kiezen we graag voor partners die net als ons de wisselwerking zoeken met de groenprofessional

Stage lopen bij uitgeverij NWST

De vier beloftes van NWSTFunctie:groenprofessional
Startdatum:11-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NWST NeWSTories via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Groenprofessional NWST NeWSTories 11-04-2024

Bekijk ook andere vacatures