Vacature Adviseur Stedelijk Waterbeheer

Adviseur Stedelijk Waterbeheer in Nijmegen

Als Adviseur Stedelijk Waterbeheer ben je de drijvende kracht achter projecten die bijdragen aan een duurzame en veilige waterhuishouding in stedelijke gebieden. Je werkt aan het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor waterbeheer, zoals het ontwerpen van rioleringsplannen, het uitvoeren van klimaatstresstesten en het adviseren over klimaatadaptieve maatregelen. Je maakt gebruik van geavanceerde modelberekeningen en GIS-technologie om technische vraagstukken te vertalen naar praktische adviezen en oplossingen. In multidisciplinaire teams werk je samen aan het verbeteren van de leefomgeving en draag je bij aan de ontwikkeling van het vakgebied.Functie:Adviseur Stedelijk Waterbeheer
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via s.armitage@eminentgroep.nl of 06 - 41 61 92 88. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Adviseur Stedelijk Waterbeheer Eminent Groep 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures