Vacature Chauffeur(s) (Nood)Bezorging op Vrijdag

Chauffeur(s) (Nood)Bezorging op Vrijdag in Nijmegen

Chauffeur(s) (nood)bezorging op vrijdag

Wil jij ook een bijdrage leveren om onze klanten wekelijks te voorzien van een gezond pakket voedsel? Meld je dan aan als vrijwilliger bij de Voedselbank Nijmegen-Overbetuwe.

Dit zijn wij

In een welvarend land als Nederland zijn er nog steeds mensen die niet genoeg voedsel kunnen kopen om dagelijks een goede maaltijd te bereiden. De Voedselbank Nijmegen - Overbetuwe verstrekt elke week aan een kleine 900 huishoudens, waaronder veel kinderen, in Nijmegen en in de gemeente Overbetuwe een aanvullend pakket voedsel. Met ruim 200 enthousiaste vrijwilligers helpen we mensen aan extra voedsel en gaan we voedselverspilling tegen. Een van onze doelstellingen is ook om het uit te geven voedselpakket steeds gezonder van samenstelling te laten zijn.

Dit ga je doen

In je rol als chauffeur noodbezorging breng je, met je eigen auto, op vrijdagochtend of begin van de vrijdagmiddag pakketten vanuit onze loods naar het huisadres van klanten die die betreffende week onmogelijk zelf hun pakket kunnen (laten) ophalen. De ritten zijn in Nijmegen, Nijmegen-Noord en soms Elst en omgeving Arnhem. Er moeten minimaal 5-6 pakketten en een koelbox in je auto passen. Je zult deze taak delen met collega-noodbezorgers die met elkaar ca. 30 bezorgingen doen op vrijdag. Uiteraard kun je aanspraak maken op een onkostenvergoeding voor het gebruik van je eigen auto.

Dit ben jij

Je bent enthousiast over de bijdrage die jij kunt leveren aan het werk van de Voedselbank. Je beschikt over een eigen auto waarmee je bereid bent de bezorgingen te doen en bent voor een langere periode beschikbaar om op vrijdag een of twee ritten te doen tussen 09:30 - 15:00. Daarnaast is het voor deze taak belangrijk dat je zonder vooroordelen, discreet en integer de voedselpakketten bezorgt.

Voor nadere inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met Wolter van Rest, teamleider noodbezorging, via email of telefoon .

Geïnteresseerd?

Graag ontvangen we dan jouw sollicitatie via .

Voedselbank Nijmegen Overbetuwe
Winkelsteegseweg 144 B
6534 AR Nijmegen


Bank: NL61RABO


B 6534 AR Nijmegen


Functie:chauffeur nood bezorging vrijdag
Startdatum:18-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Voedselbank Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Chauffeur(s) (Nood)Bezorging op Vrijdag Stichting Voedselbank Nijmegen 18-04-2024

Bekijk ook andere vacatures