Vacature Claimbehandelaar Solar Insurance

Claimbehandelaar Solar Insurance in Nijmegen

Heb jij ervaring bij een verzekeraar of tussenpersoon en wil jij jezelf gaan ontwikkelen binnen de Solar Insurance? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Als Claimbehandelaar ben jij verantwoordelijk voor het gehele schadeproces. Je bent werkzaam binnen een niche branche, namelijk de Solar Insurance. Je ontzorgt de klant en zorg ervoor dat de schade accuraat wordt afgehandeld. 

In deze rol wordt je volledig begeleid door een team waar veel kennis aanwezig is. Je wordt goed begeleid, waardoor je zo snel mogelijk zelfstandig aan de slag kunt. Je wordt vrij gelaten om deze rol op je eigen manier in te delen.

Functie-eisen

Ter uitbereiding van het team zijn we op zoek naar iemand die:

  • Communicatief sterk en proactief is;
  • Bereid is om WFT Basis, WFT Schade Particulier op korte termijn te behalen;
  • MBO+
  • Minimaal 32 uur beschikbaar is

Organisatie

Je komt te werken bij een grote speler die zich richt op een niche branche, namelijk Solar Insurance. Dit bedrijf is niet alleen actief in Nederland, maar ook in andere delen van Europa én in onder andere Australië en Japan. 

Arbeidsvoorwaarden

De salarisbandbreedte van deze functie zit tussen de 2500-4000 bruto per maand op fulltime basis, op basis van jouw kennis en ervaring. Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioenregeling. 

Cultuur

Je komt te werken binnen een klein, hecht team. Binnen dit team staat iedereen voor elkaar klaar en word je goed begeleid.  Iedereen staat voor elkaar en collega’s zoeken elkaar op. Er wordt hard gewerkt, maar heerst er een gezellige, informele sfeer. Binnen dit bedrijf wordt van je verwacht dat je zelfstandig kunt werken en dat je uit eigen initiatief dingen oppakt. Functie:Verzekeringsagenten
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 4000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Personato via b.gilkes@personato.nl of onbekend. Of bezoek hun website https://personato.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Claimbehandelaar Solar Insurance Personato 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures