Vacature Vestigingsmanager Nijmegen

Vestigingsmanager Nijmegen in Nijmegen

Samen met jouw enthousiaste team van drie ervaren intercedenten zorg jij ervoor dat nieuwe flex-collega's  hun droombaan vinden!

Als vestigingsmanager neem je het roer stevig in handen en neem je jouw team mee met een hands-on mentaliteit. Jouw intercedenten krijgen een kick van het maken van een succesvolle match tussen kandidaten en opdrachtgevers. Jij geeft hen de tools en handvatten om dit op een prettige en succesvolle manier te doen. Het is belangrijk dat jullie een echt team vormen, waarbij iedereen op zijn of haar manier bijdraagt aan het resultaat van de vestiging. Resultaat zie je niet alleen in cijfers, maar ook in werkgeluk en team spirit! Jij bent daarin de verbindende factor.

Daarnaast onderhoud je op een informele manier contact met onze bestaande klanten, en ga je regelmatig bij hen op bezoek. Je ziet commerciële kansen bij nieuwe en bestaande klanten en onderneemt actie om deze te benutten. Een groot deel van je tijd besteed je aan klantcontact en uitbreiding van onze dienstverlening. 

Samen met jouw collega's van de afdeling Marketing en jouw intercedenten bedenk en coördineer je diverse marketingcampagnes voor jouw vestiging. Daarnaast schakel je actief met jouw directe collega's van onze vestigingen in het buitenland. Zij helpen jou om de juiste medewerkers te vinden voor jouw vacatures. Zo kunnen we met elkaar voldoen aan de vraag van onze klanten. We zijn actief op de Nederlandse arbeidsmarkt, maar de zoektocht naar nieuw talent houdt niet op bij de grens.

Elke dag heeft zijn eigen uitdagingen. Het kan soms hectisch zijn, maar je houdt het hoofd koel en zorgt ervoor dat alles op zijn pootjes terechtkomt.

Functie:Overige, Vestigingsmanager Nijmegen
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via werkenbij@247drive.nl of 31499470497. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vestigingsmanager Nijmegen 24/7 Drive 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures