Vacature Stage

Stage in Nijmegen

Stage

Stage lopen bij Quick 1888

Quick 1888 is een officieel leerbedrijf. De vereniging is dus een uiterst leerzame en veilige omgeving om stage te lopen. Jaarlijks lopen om die reden stagiaires van het ROC Nijmegen stage bij de voetbalafdeling. Daarnaast melden zich vaak middelbare scholieren om hun maatschappelijke stage bij ons te vervullen. Hieronder kunt u lezen wat stagelopen bij ons betekent en met wie u contact op kunt nemen.

Hbo/wo- stage


De stage-eisen voor hbo en wo studenten zijn doorgaans te hoog voor een stage bij een sportvereniging. Het is echter wel mogelijk om ervaring op te doen binnen een bepaald vakgebied, voorbeelden hiervan zijn: de medische verzorging (fysiotherapie), pedagogische onderbouwing (trainer/coördinator) of in het managen (bestuurder). Daarnaast is het mogelijk om de sportvereniging onderdeel te laten zijn van een project of onderzoek. Kortom wij denken graag met u mee. Studenten die interesse hebben, kunnen contact opnemen met onze voorzitter .Functie:stage
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Quick 1888 via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Stage Quick 1888 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures