Vacature Graphic Designer Studentenvakbond

Graphic Designer Studentenvakbond in Nijmegen

Studentenvakbond AKKU

Graphic Designer

Is graphic design jouw passie? Beschrijft de combinatie van sociaal betrokken en kunstzinnig jou perfect? Wordt dan graphic designer voor de studentenvakbond! Bij AKKU zijn we opzoek naar mensen die willen helpen met het uitbouwen van de huisstijl en het ontwerpen van het nodige promotiemateriaal voor onze projecten. Je hoeft zeker geen expert te zijn in het vak, maar enige aanleg hebben voor het omgaan met Illustrator (of soortgelijke programma's).

Als graphic designer bij AKKU zal je je vooral bezighouden met vormgeving voor grotere projecten, zoals verkiezingsdebatten, protesten, flyers, en andere acties. Daarnaast zullen er ook incidentele projecten zijn waar je aan kan meewerken, zoals nieuwe stickers, AKKU merch, en veel meer! Het meehelpen bij het vormgeven van deze projecten is natuurlijk allemaal vrijwillig en op basis van je eigen beschikbaarheid. Op veel punten punten zal je ook de mogelijkheid hebben om je eigen stijl erin te verwerken. In je werkzaamheden zal je ook ondersteund worden en kunnen samenwerken met leden van de werkgroep Communicatie en PR, van waaruit je deze functie ook bij zal aansluiten.

Helaas is dit door onze geringe financieen geen betaalde functie. Natuurlijk kan iedereen die zich wil inzetten voor de vakbond rekenen op onze dankbaarheid en eeuwige waardering. Zonder mensen met de talent en de inzet om de werkzaamheden, opvattingen, en acties van de vakbond aan de wereld kenbaar te maken zijn we nergens. Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar ! Wij nemen contact met je op voor een kort en gezellig kennismakingsgesprek.

Evenementen

13 meiFunctie:graphic designer
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Studentenvakbond AKKU via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Graphic Designer Studentenvakbond Studentenvakbond AKKU 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures