Vacature Uitvoerder bouw

Uitvoerder bouw in Nijmegen

Als uitvoerder draag je de verantwoordelijkheid voor de algehele uitvoering van het project. Je werkt nauw samen met het projectteam en onderhoudt contact met de opdrachtgever, gebruikers/bewoners, partners, en andere betrokken partijen.

Je coördineert zorgvuldig de planning en organisatie, waarbij je ervoor zorgt dat personeel en materialen op tijd worden ingezet. Als leidinggevende op de bouwplaats stuur je alle medewerkers aan. Samen met je team waarborg je een vlekkeloos verloop van het bouwproces van begin tot eind, met als doel een succesvolle afronding binnen de afgesproken termijnen.

Je voelt je niet alleen verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat, maar ook voor het handhaven van veilige werkmethoden. Daarnaast zie je toe op de naleving van gedragsregels en milieuzorg op onze bouwplaatsen.Functie:Uitvoerder onderhoud, Uitvoerder renovatie
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderpasch@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 64. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Uitvoerder bouw Eminent Groep 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures