Vacature Servicemonteur Pomptechniek

Servicemonteur Pomptechniek in Nijmegen

Servicemonteur Pomptechniek

32 - 40 uur

Wijchen, Nederland

Servicemonteur Pomptechniek

Reis afstand Over Modderkolk

Heb jij feeling voor techniek en wil je graag in de buitenlucht werken? Dan zoeken we jou! Onze afdeling "Stedelijk Waterbeheer" bij is verantwoordelijk voor het onderhoud van 2500 mini-gemalen binnen verschillende gemeenten in het buitengebied rond Nijmegen. Ben je graag buiten aan het werk en graag alleen op pad? Dan is dit dé baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur Pomptechniek zorg je voor het onderhoud van onze drukriool gemalen. Per dag bezoek je 4 tot 10 mini-gemalen. Sommige zijn makkelijk toegankelijk en andere liggen wat verder uit elkaar of zijn wat moeilijker te bereiken.

De pomp in het gemaal haal je eenvoudig omhoog, omdat deze vast zit aan een geleider. Dit doe je handmatig. Voor zwaardere pompen heb je een takelsysteem bij je. Eenmaal omhoog spuit je deze schoon met hoge druk, verricht je wat elektrotechnische metingen en controleer je de verdere werking volgens een vaste procedure. Je bevindingen leg je vast op de tablet die je van ons meekrijgt.

Is werken aan deze gemalen vies?

Afvalwater ruikt niet naar bloemetjes. Daar kunnen we duidelijk over zijn. Maar je systemen zijn zo in elkaar gezet dat je ze eenvoudig omhoog kunt halen en met hoge druk af kunt spuiten. Natuurlijk krijg je een zeer goed uitgeruste werkbus van ons mee waarin alle benodigde beschermingsmiddelen aanwezig zijn en waarin je ook je handen kunt wassen. Zo kun jij op een veilige en hygiënische manier je werk uitvoeren.

Wat krijg je van ons? ⚡

 • Een marktconform salaris afgestemd op jouw niveau;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • iPhone en een laptop;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen.

Wie ben jij?

Als Servicemonteur Pomptechniek heb je vaak te maken met particulieren. Je voert een groot deel van je werk uit op hun grond. We vinden het belangrijk dat je op een fijne en positieve manier met mensen om kunt gaan. Jij bent immers het visitekaartje van ons bedrijf. Je hebt technisch inzicht en bent geboren met twee rechterhanden. Kort samengevat:

 • Je bent minimaal in het bezit van een rijbewijs B
 • Je kunt goed met mensen omgaan;
 • Je bent handig van nature en hebt een goed technisch inzicht;
 • Je ontwikkelt jezelf graag verder in de techniek.

We vinden wie je bent als persoon belangrijker dan je vooropleiding, maar technisch inzicht is wel een vereiste.

Dit is werken bij Modderkolk:

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 250 collega's werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Gezondheidszorg, Industrie en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om hun werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen 'Technoforum' in Wijchen verhuisd. "Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.

"

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze ( / ).

Reis afstand

Mijn postcode

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Vragen?

"We zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en industriële automatisering.

Adres

Nieuweweg 101

6603 BK WijchenFunctie:servicemonteur pomptechniek
Startdatum:09-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Modderkolk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Servicemonteur Pomptechniek Modderkolk 09-06-2024

Bekijk ook andere vacatures