Vacature Productiemedewerker Avonddienst

Productiemedewerker Avonddienst in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende organisatie in de medische sector, opgericht in 1993, gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van steriele medicinale producten. Met meer dan 100 werknemers en gevestigd in ruim 2000 m2 aan GMP-geaccrediteerde ruimtes, voldoet onze opdrachtgever aan ISO- en GMP-normen voor de productie van hoogwaardige medische producten. Het portfolio omvat onder meer botcementen voor orthopedische procedures en innovatieve oplossingen voor wervelkolomchirurgie, met een bewezen staat van meer dan 10 jaar op de Europese markt.

Aanbod

Als Productiemedewerker Avonddienst mag jij de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

  • Jij krijgt een salaris van €13,67 bruto per uur en na 19.00 uur verdien jij €18,46 bruto per uur;
  • Jij krijgt reiskostenvergoeding;
  • Jij krijgt 8,33% vakantiegeld;
  • Na 19.00 uur ontvang jij een toeslag van 35%;
  • Jij komt te werken bij een internationale organisatie.

Reageer dan direct op deze vacature, binnen één werkdag nemen wij contact met jou op! Meer weten? Neem dan contact op met Pjotr door te bellen naar 06 - 10 63 46 06.

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan in de avond? Wil jij goed verdienen én bij een internationale organisatie werken? Bekijk dan snel deze vacature!

Als Productiemedewerker Avonddienst werk jij maandag t/m vrijdag van 15.30 tot 00.00 uur. Jij kan op 2 verschillende afdelingen gaan werken:

Ampullen en zakjes

Op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het vullen van zakken. Je plaatst een lege, steriele zak in het vulstation en vult deze met behulp van een pomp. Zodra de zak is gevuld, plaats je deze in de houder.

Vullen van Spuiten

Op deze afdeling voer je diverse taken uit, zoals het verwerken van hartzakjes, schoonmaken, ponsen, snijden, controleren en sealen van zakjes. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het labelen van de zakjes.

Na 19.00 uur ontvang je een toeslag van 35%.

Functie-eisen

Als Productiemedewerker Avonddienst herken jij jezelf in de volgende functie eisen:

  • Jij bent in het bezit van eigen vervoer (scooter/fiets/auto);
  • Jij bent woonachtig in de regio van Nijmegen;
  • Jij beheerst de Nederlandse óf Engelse taal goed.


Functie:Op straat uitgeoefende dienstverlenende beroepen
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:LBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via pborgers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Productiemedewerker-Avonddienst/469115215.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Productiemedewerker Avonddienst Werkwijzer 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures