Vacature Inbedrijfsteller

Inbedrijfsteller in Nijmegen

Kuijpers

Inbedrijfsteller

Nijmegen Gelderland Elektrotechniek

Mijn baan

Voor FireX in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Inbedrijfsteller/Servicemonteur Watermistinstallaties. Ben jij een echte elektrotechneut in hart en nieren en wil je bijdragen aan de veiligheid van veel mensen? Wil jij werken op hele unieke projectlocaties bij dé specialist op het gebied van brandmeld- en watermistinstallaties? Dan ben jij misschien wel de degene die wij zoeken! Als inbedrijfsteller/ servicemonteur Watermistinstallaties is het jouw uitdaging om ervoor te zorgen dat de gebouwen van onze klanten brandveilig zijn!

Jouw uitdaging als Inbedrijfsteller/ Servicemonteur Watermistinstallaties
Als inbedrijfsteller ben ik verantwoordelijk voor het programmeren, testen en het opleveren van onze watermistinstallaties bij onze klanten. Nadat onze monteurs het montagewerk afgerond hebben ga ik als inbedrijfsteller naar het project om de volledige watermistinstallatie operationeel te maken. Ik verhelp eventuele storingen of montagefoutjes, ik programmeer de brandmeldcentrales en alle andere aanverwante apparatuur en ik test vervolgens of alles werkt. Vervolgens stel ik een opleverrapport op en ben ik verantwoordelijk voor de overdracht naar de klant.

Omdat ik niet fulltime bezig ben met het inbedrijfstellen werk ik daarnaast ook als servicemonteur. Als Servicemonteur ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van (periodieke) controles, beheerderstaken en het onderhouden van brandmeldinstallaties van onze klanten. Aan de hand van de werkinstructies en onderhoudsplannen zorg ik ervoor dat de gehele brandmeldinstallatie gecontroleerd, getest en onderhouden wordt. Ik signaleer risico's met betrekking tot storingen aan de installaties en indien nodig vervang ik onderdelen of voer ik kleine reparaties uit. Tijdens mijn werk kan het zo zijn dat er ergens in het land een storing is, ik ga dan op pad om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Verder ben ik als servicemonteur verantwoordelijk voor het assisteren van inspecties. Ik onderhoud het contact met klanten en met mijn collega's en ik zorg ervoor dat ik mijn administratie, zoals onderhoudsrapportages en werkbonnen, altijd netjes bijhoudt. Ik werk soms samen met mijn collega's op projectlocaties door heel Nederland, maar ook werk ik regelmatig zelfstandig.

De projectlocaties waar ik kom te werken zijn super divers: van basisscholen en kleinere winkels zoals de Albert Heijn tot aan grote datacenters, monumentale panden of ziekenhuizen. Ook de installaties die ik ga onderhouden variëren. We richten ons op brandmeldinstallaties met diverse uiteenlopende componenten en integratie met o.a. sprinkler-, watermist- en ontruimingsalarminstallaties.

Daarom pas ik bij Kuijpers!

Natuurlijk beschik jij minimaal over een mbo 2 diploma elektrotechniek en/of werkervaring met watermistinstallaties. Maar nu de echt belangrijke punten. Ik:

  • Heb mijn diploma onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties.
  • Ben bereid om één keer in de vijf weken een storingsdienst te draaien.
  • Ben communicatief sterk, werk zorgvuldig en verlies de kwaliteit nooit uit het oog.
  • Ben trots op mijn rol in het primaire proces van (hele gave!)) klanten.
  • Heb een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Ben in het bezit van een rijbewijs B.

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV's kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Neem contact op

Voor vragen of andere zaken betreft deze vacature neem contact op met onze

Zijn we na twee gesprekken beiden enthousiast? Dan doen we je een passend voorstel en begint jouw carrière bij Kuijpers.Functie:inbedrijfsteller
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kuijpers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Inbedrijfsteller Kuijpers 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures