Vacature Productiemedewerker 2 ploegen

Productiemedewerker 2 ploegen in Nijmegen

In de Cleanroom in Nijmegen zijn we op zoek naar een productiemedewerker ter voorbereiding van leidingwerk!

Wat ga je doen?

- Het verwijderen van de buitenste verpakking van de componenten (inkomend product)

- het reinigen en drogen van onderdelen d.m.v. ultrasone bad volgens procedure.

- het bewaken van de kwaliteit van het ultrasone bad

- het reinigen van de procesbakken waarin de componenten worden vervoerd in de Cleanroom

- naast het praktisch uitvoeren van de werkzaamheden ben je ook in staat om een actieve bijdrage te leveren in procesverbeteringen.

Waar ga je werken?

Je gaat aan het werk bij een toonaangevend installatiebedrijf en expert op het gebied van systemen voor het transport, het beheer en de distributie van ultrazuivere vloeistoffen en gassen. Het gaat hierbij om onderdelen, modules, skids en complete installaties, van ontwerp en engineering tot productie, kwalificatie en installatie. Speciale competenties zijn o.a. het orbitaal lassen van roestvast staal en productie onder cleanroom condities.

Dit bedrijf is actief in de halfgeleider industrie, chemie, farmacie, voedingsmiddelen en olie & gas. Het bedrijf is opgericht in 1909 en is gevestigd in Nijmegen. Er werken ongeveer 375 medewerkers en ze kennen een open en informele bedrijfscultuur. 

Wat bieden wij jou:

- Een goed salaris passend bij jouw werkervaring en opleiding conform CAO Technisch Installatiebedrijf;

- 17% ploegentoeslag;

- 25 vakantiedagen;

- 13 ADV dagen;

- Reiskostenvergoeding van 0,19c per kilomter.

Functie-eisen:

- Je bent een teamplayer, nauwkeurig, netjes

- Je bent bereid om in een tweeploegen rooster mee te draaien

- Je hebt affiniteit met techniek.

Procedure

Wanneer ik je sollicitatie ontvangen heb, bel ik je binnen 24 uur op. In dit gesprek vertel ik je meer over de functie en de organisatie waar de vacature open staat. Op basis van je toegezonden CV stel ik je een aantal vragen om te achterhalen of de functie goed aansluit bij je wensen. Zijn we beide enthousiast, dan nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek.

We gaan er van uit dat je na dit gesprek nog steeds enthousiast bent. Ik laat de organisatie weten dat je graag kennis wil maken. Is ook dit gesprek van beide kanten positief, dan stemmen we de arbeidsvoorwaarden af en feliciteer ik je met je nieuwe baan!

Wil je meer informatie over deze vacature of de organisatie, neem dan contact met me op via telefoonnummer 06-83794438. Ik sta je graag te woord!Functie:Productiemedewerker 2 ploegen
Startdatum:15-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2250 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werk en Vakmanschap via nijmegen@werkenvakmanschap.nl of 024-3249555. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Productiemedewerker 2 ploegen Werk en Vakmanschap 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures