Vacature BBL Electrician

BBL Electrician in Nijmegen

Alewijnse Netherlands B.V.

Energieweg 44, 6541 CX Nijmegen

T +31 24 371 6 100

E

BBL Electrician - Maritiem

Aan het werk aan boord van een reusachtig, luxe superjacht terwijl je leert? Dan is onze BBL leerling elektromonteur perfect voor jou! Je wordt begeleid door onze ervaren monteurs in een internationale omgeving. Wellicht al lerende, maar wil je je horizon verbreden?

BOAT

mbo

32-40 uur

Nederland - Zuid-Holland

Student

Uitvoering (Chef Monteurs en Monteurs)

Wat ga je doen ?

Samen met collega-elektromonteurs werk je op onze superjacht projecten met een waarde van meer dan 50 miljoen euro. Je bent bezig met het installeren, controleren en operationeel maken van diverse elektrische systemen. Denk aan, naast de basis zaken als de aandrijving en besturing, ook aan luxe zaken zoals entertainment systemen, een jacuzzi, een besturingssysteem dat het mogelijk maakt om de jetski's uit te laden op het water en nog veel meer!
Wat jij gaat doen:

 • Assisteren bij het installeren, controleren en operationeel maken van elektronische systemen;
 • Actief deelnemen aan praktijkgerichte trainingen en opleidingen om jouw kennis te vergroten;
 • Het leren om elektronische storingen te diagnosticeren, oplossingen te bedenken en deze toe te passen;
 • Opvolgen van veiligheidsrichtlijnen en kwaliteitsstandaarden.

Wat bieden we jou ?

In onze maritieme en industriële wereld zijn er unieke projecten waarin je kunt groeien en jezelf ontwikkelen als professional. Bij Alewijnse laten we zien dat hard werken beloond wordt! Als jij met passie en toewijding bijdraagt, kun je rekenen op:
 • Een mooi salaris tussen € 2.500 en €2.700 voor een fulltime baan;
 • Een volledig betaalde, praktijkgerichte opleiding. Hier werk en leer je gelijkerwijs;
 • Extra beloningen voor overuren;
 • Persoonlijke kansen voor training en ontwikkeling;
 • Mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen als professional;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek
 • Een pensioenregeling via PMT;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Er is meer! WeConnect zorgt ervoor dat we in verbinding blijven en samen continu verbeteren. Bovendien kun je genieten van extra's zoals onze sportcommissie, personeelsvereniging, een eigen webshop en nog veel meer! Solliciteer en ontdek wat jouw toekomst bij Alewijnse te bieden heeft!

Wie ben jij ?

Je bent bezig of gaat starten met je opleiding tot Elektromonteur en hebt de ambitie op je te verdiepen in de kennis van jouw vak, maar ook om meer ervaringen op te doen. Door samen te werken met doorgewinterde professionals, maak je hiermee de stappen om jezelf te ontwikkelen tot een expert in het vakgebied.
Wat je nodig hebt:

 • Je bent ingeschreven of volgt een BBL opleiding Elektrotechniek op minimaal niveau 3;
 • Een enthousiaste houding en bereidheid praktijkervaring op te doen in de maritieme sector;
 • Communicatief vaardig;
 • Je blijft jezelf ontwikkelen! Zo begeleiden we je ook als je door wilt met je studies.

Wie zijn wij ?

Bij Alewijnse ben je onderdeel van een innovatief en gepassioneerd team. Elke dag streven we ernaar om een beetje beter te worden. Met meer dan 130 jaar ervaring hebben we een schat aan kennis opgebouwd. Deze rijke ervaring zetten we actief in om voortdurend de beste oplossingen te realiseren, niet alleen voor ons bedrijf en collega's, maar ook voor onze klanten in zowel de maritieme als industriële sector. Dit maakt ons niet alleen een krachtige technologische partner voor onze klanten, maar ook een uitdagende werkgever voor jou.
Wil je meer weten over het werken bij Alewijnse? Lees hier de inspirerende verhalen van jouw toekomstige collega's en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan onze gave projecten!

Solliciteer

© 2021 Alewijnse Netherlands B.V. is een bedrijf geregistreerd in Nederland met KvK nummer 55752713 met zijn geregistreerd kantoor aan de Energieweg 44 in Nijmegen.

Functie:bbl electrician
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2700
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alewijnse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. BBL Electrician Alewijnse 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures