Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Nijmegen

WVH GevelprojectenWVH Gevelprojecten

 • Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider ben jij de persoon die ervoor zorgt dat alles op de bouw perfect is voorbereid. Je bent regelmatig op de bouwplaats om te zien of uitvoering gaat zoals je met het team hebt voorbereid. Het projectteam bestaat uit een Projectleider, Werkvoorbereider, Tekenaar en Uitvoerder. Daarnaast sta je in direct contact met opdrachtgever, onderaannemers en verschillende leveranciers. Als werkvoorbereider draag je bij aan de succesvolle uitvoering van projecten door je organisatorische vaardigheden en oog voor detail. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar met jouw expertise en toewijding zorg je ervoor dat prachtige gevels tot leven komen.

Waar ben je dagelijks mee bezig?


Als werkvoorbereider bij ons krijg je een zeer zelfstandige functie. Dagelijks schat je je eigen werkzaamheden in en plant ze zorgvuldig in. Daarna maak je je vertrouwt met belangrijke documenten en creëer je een overzichtelijke mappen- en tekeningenstructuur. Je zet een gedetailleerd projectplan op, inclusief het V&G-plan van de opdrachtgever, en implementeert jouw visie in het projectteam. Daarbij werk je nauw samen met de productie- en montageteams. Je denkt na over montage volgorde en zorgt voor een gestroomlijnde communicatie met leveranciers.

Je neemt de verantwoordelijkheid om potentiële leveranciers te selecteren en leid je inkooptrajecten. Daarnaast bezoek je regelmatig de bouwplaats om in contact te blijven met de uitvoering en aanpassingen te kunnen doen. Jouw scherpe oog voor detail zorgt ervoor dat je afwijkingen tussen de bouwplaats en hetgeen wat op kantoor is bedacht tijdig signaleert en communiceert wordt. Je houdt tekeningen up-to-date en zorgt voor een vlotte communicatie met de voorman en uitvoerder op de bouw.

Door jouw werkzaamheden draag jij bij aan een succesvolle uitvoering van projecten door je organisatorische vaardigheden en oog voor detail. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, maar met jouw expertise en toewijding zorg je ervoor dat prachtige gevels tot leven komen.

Wat voor ervaring neem je mee?

 • Je beschikt over een HBO werk/denkniveau en hebt een studie in de richting van Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of verwante opleiding;
 • De afgelopen jaren heb je zelfstandig complexe projecten voorbereid;
 • Het is een pré als je mooi netwerk van toeleveranciers binnen onze branche meeneemt;
 • Ben je bekend met programma's zoals autocad en het office-pakket, dan is dit een grote pré;
 • Uitlezen van bouwtekeningen is voor jou gesneden koek.
 • Een marktconform salaris;
 • Je ontvangt een goede pensioenregeling;
 • Per jaar krijg je 26 + 13 ADV dagen, dit is op basis van een 40urige werkweek;
 • Wij vallen onder de Metaal & Technniek CAO;
 • Wij zien jou graag groeien, dus kijken we graag samen welke opleiding of cursus daarbij kan helpen;
 • Door het jaar heen organiseren we leuke uitjes en sluiten we elke week af met een gezellig borrel op kantoor

Bij WVH Gevelprojecten vinden we geveltechniek een vak apart en we zijn trots op onze innovatieve aanpak. Ons team van ervaren specialisten denkt voortdurend na over nieuwe mogelijkheden en toepassingen, resulterend in verrassende, efficiënte en kostenbesparende geveloplossingen. Sluit je aan bij ons enthousiaste team en maak deel uit van de toekomst van gevelbouw. De afgelopen jaren hebben wij gewerkt aan projecten zoals Jonas (Amsterdam), Prinses Maxima Centrum (Utrecht), Radboud Universiteit (Nijmegen), Bright (Rotterdam), Upliving (Utrecht). Momenteel zijn we bezig met bijvoorbeeld de Dreeftoren (Amsterdam), Clubhouse Boompjes (Rotterdam), RDC (Amsterdam) en Weverstede (Nieuwegein).

We hopen dat bovenstaande duidelijk genoeg was, maar mocht je nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag. Neem gerust contact op (WhatsApp, e-mail, telefoon) met via of via .

Geen vragen en ben jij de Werkvoorbereider die wij zoeken? Stuur dan je CV op naar Rick!

WVH Gevelprojecten B.V.

De Scheper 207
5688 HP OirschotFunctie:werkvoorbereider
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WVH Gevelprojecten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Werkvoorbereider WVH Gevelprojecten 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures