Vacature Woonconsulent Renovatie

Woonconsulent Renovatie in Nijmegen

Jij bent als Woonconsulent het aanspreekpunt voor de bewoners van renovatieprojecten. Het gaat om verschillende projecten waarbij woningen worden gerenoveerd. Het zal voornamelijk gaan om het vernieuwen en verduurzamen van woningen. Jij en de projectleider gaan bij de betreffende bewoners langs, en bespreken de werkzaamheden die gaan komen. Tijdens de projecten ben je voor de bewoners het aanspreekpunt, en ben jij degene die de communicatie doorspeelt naar de andere betrokkenen. Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het belangrijk om de bewoners op een voor hen juiste manier te benaderen. Het is dus belangrijk om jezelf goed te kunnen verplaatsen in verschillende soorten mensen, en te beschikken over een hoog empathisch vermogen. Je bent binnen deze functie ook verantwoordelijk voor het afhandelen van klachten en andere documentatie. Functie:woonconsulent, renovatie
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderpasch@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 64. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Woonconsulent Renovatie Eminent Groep 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures