Vacature Planvoorbereider bouw

Planvoorbereider bouw in Nijmegen

Jij vervult de rol van verbindende schakel en vertegenwoordiger voor zowel de klant als de organisatie. Je neemt de leiding over projecten vanaf de initiatieffase tot aan de contractfase, waarbij je de wensen van de klant omzet in concrete afspraken en gedetailleerde plannen. Als projectvoorbereider combineer je charme met technische expertise.

Om succesvol te zijn in deze functie is samenwerken essentieel, en het vermogen om je in te leven in de behoeften van de opdrachtgever is van groot belang. Je bent een teamspeler, communicatief vaardig en in staat om bindende afspraken te maken met opdrachtgevers.

Gedurende het ontwerpproces verzamel je, eventueel in samenwerking met de opdrachtgever, alle benodigde informatie voor het technisch ontwerp, wet- en regelgeving, prijsvorming, en controleer je de onderlinge samenhang van de projectgegevens. Daarnaast heb je affiniteit met het bepalen van (bouw-)kosten en ben je bedreven in het opstellen van planningen en het bieden van alternatieven.

Met name op technisch gebied ben je inventief en durf je buiten de gebaande paden te denken, zodat je de opdrachtgever kunt verrassen met innovatieve en haalbare plannen. Tot slot controleer je de contractstukken nauwkeurig aan de hand van de gemaakte afspraken en stuur je indien nodig bij.Functie:Calculator bouw, Planvormer bouw
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 9999
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderpasch@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 64. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Planvoorbereider bouw Eminent Groep 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures