Vacature Planner

Planner in Nijmegen

 • Nijmegen, Nederland

 1. Planner

Ben jij een kei in plannen, puzzelen en snel schakelen? BHV.NL zoekt een enthousiaste Planner om ons team te versterken!


Dagelijks zetten wij ons in om bewustwording te creëren bij organisaties over bedrijfsveiligheid. Als Planner bij BHV.NL speel je een cruciale rol in het efficiënt opstellen van trainer- en locatieplanningen, waarbij je constant streeft naar optimalisatie.
Functieomschrijving:
In deze dynamische functie werk je nauwkeurig en gestructureerd aan de meest efficiënte planningen. Je neemt eigenaarschap voor jouw taken binnen de planning en optimaliseert trainer- en locatieplanningen. Met gebruik van STB (ons CRM-systeem) en Excel zorg je voor een optimale geografische spreiding van trainers, rekening houdend met hun competenties en capaciteiten.
Wie zoeken wij?
Als proactieve teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel denk je in oplossingen en voer je verbeteringen zelfstandig door. Je hebt dagelijks contact met collega's, waardoor je goed op de hoogte bent van wat er speelt. Je werkt onder leiding van de en samen met vijf collega's op de afdeling.
Jouw kwalificaties:
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Goede kennis van MS Office en snel oppikken van nieuwe software;
 • Flexibel, communicatief vaardig en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?
 • Salaris tussen €2.300 - €2.800 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van ervaring;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling via ons opleidingsplatform;
 • Laptop en IPhone van de zaak;
 • Een prettige werksfeer binnen een innovatief en snelgroeiend bedrijf.

Bij BHV.NL krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen. Wij dagen onze medewerkers uit met opleidingen en leuke projecten. In een prettige werksfeer, waar hard werken wordt afgewisseld met plezier, heb je de vrijheid om jouw ideeën uit te voeren en een bijdrage te leveren aan de bedrijfsveiligheid van Nederland.
Enthousiast geworden?
Druk dan op de knop om te solliciteren en laten we snel een kennismakingsgesprek plannen. Een motivatie meesturen is een pré. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met , & Inkoop: .

Functie:planner
Startdatum:20-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 2800
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Commitment B.V.;BHV.NL;Veiligheidstrainingen.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Planner Commitment B.V.;BHV.NL;Veiligheidstrainingen.nl 20-05-2024

Bekijk ook andere vacatures