Vacature Klantcoördinator

Klantcoördinator in Nijmegen

 • Zuidlaren of Nijmegen, Nederland

 1. Klantcoördinator
Wil je helpen om Nederland veiliger te maken?
Bij BHV.NL zorgen we voor veiligheid op het werk! We geven cursussen en trainingen over bedrijfsveiligheid, crisismanagement en preventie.
Wat ga je doen?
Elke dag ben je bezig met het plannen, organiseren en coördineren van opleidingen en trainingen over EHBO en BHV. Je hebt contact met klanten, cursisten en trainers. Jij zorgt ervoor dat alles goed verloopt; van het begrijpen van de wensen van de klant en het maken van goede cursussen tot het bijhouden van de administratie van de cursisten en het geven van informatie aan de trainers. Ook overleg je over de planning, de prijs en wat er precies in de trainingen moet zitten. Als er iets mis dreigt te gaan met de planning, zorg jij ervoor dat het weer goed komt.
Waar kom je te werken?
Je komt te werken in een gezellig team. BHV.NL heeft een modern kantoor in Nijmegen en een in Zuidlaren. Jij mag kiezen waar je wilt werken. Bij BHV.NL is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Daarom maken we aan het begin een plan voor de komende drie jaar. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten en waar je naartoe kunt groeien.
Wie zoeken wij?
We zoeken iemand die goed in een team kan werken en die enthousiast en positief is. Je moet 32-40 uur per week beschikbaar zijn. Ook is het belangrijk dat je:
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau hebt;
 • Resultaatgericht en proactief bent;
 • Zelfstandig kunt werken, maar ook goed in een team;
 • Goed kunt plannen en werken;
 • Een rijbewijs B hebt.
Deze baan is ook goed te combineren met een deeltijdstudie.
Wat bieden wij?
 • Een baan voor 32-40 uur per week (jij mag kiezen);
 • Salaris tussen €2.500 - €2.800 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van ervaring;
 • De mogelijkheid om deels thuis te werken;
 • Een laptop en mobiele telefoon die je ook privé mag gebruiken.
Enthousiast geworden?
Solliciteer dan via de knop.
Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chris van Berkum (Manager Sales): . Of je kunt een whatsappje sturen naar (HR)

Functie:klantcoördinator
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Commitment B.V.;BHV.NL;Veiligheidstrainingen.nl via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Klantcoördinator Commitment B.V.;BHV.NL;Veiligheidstrainingen.nl 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures