Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Nijmegen

NL

 • NederlandsFireX

Gelderland Nijmegen

Fulltime

Jouw uitdaging als Werkvoorbereider

Als werkvoorbereider Brandmeldinstallaties, speel ik een essentiële rol bij het voorbereiden van complexe projecten. Met initiatief en coördinatie zorg ik ervoor dat onze klanten worden voorzien van op maat gemaakte, duurzame en hoogwaardige installaties.

Nog voor de uitvoering van start gaat, weet ik al wat er nodig is om een project tot een succes te maken. Als werkvoorbereider Brandmeldinstallaties bij FireX vervul ik daarom een centrale rol aan de start van complexe en multidisciplinaire projecten. Ik neem initiatief en coördineer moeiteloos alle activiteiten die nodig zijn om onze klanten te voorzien van een duurzame, energiezuinige en hoogwaardige installatie die precies bij hen past. Dat betekent niet alleen dat ik haarfijn moet aanvoelen wat er nodig is op het gebied van detailengineering, materiaal en werkinstructies, maar juist ook dat ik graag meedenk over technische oplossingen. Natuurlijk bezoek ik ook met enige regelmaat de projecten.
Als collega sta ik midden in het team en werk ik nauw samen met projectleiders, engineers, calculators, technisch tekenaars en projectuitvoerders. We vinden het fijn om samen te sparren hoe het nóg beter kan. Het resultaat? Een project, een team én een baan om trots op te zijn.

Daarom pas ik bij FireX!

Je weet van nature structuur aan te brengen en je weet als geen ander dat alles draait om duidelijke en heldere communicatie, waarbij je jouw afspraken nakomt. Daarnaast vragen wij:

 • Ben trots op mijn rol in de voorbereiding van (hele gave!)) projecten.
 • Sta voor vakmanschap en flexibiliteit.
 • Ben nooit uitgeleerd en blijf me graag ontwikkelen binnen de mooie wereld van techniek.
 • Denk graag mee over oplossingen waar een klant écht iets aan heeft.
 • Word gezien als betrokken, positieve collega en onmisbare schakel in het proces.

Wat bieden we je als Werkvoorbereider?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamisch en groeiend familiebedrijf. Je krijgt de kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan de ontwikkeling en winstgevendheid van FireX. Wij bieden je een fulltime positie binnen een zeer gedreven en collegiale werkomgeving met veel vrijheid voor initiatieven en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast een passend salaris kun je denken aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Opleidingsmogelijkheden en onbeperkt onlineopleidingen te volgen via GoodHabitz.
 • Pensioenregeling.
 • Veel aandacht voor een veilige werkomgeving en eigen vitaliteitsbudget.
FireX hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid.

Functie:werkvoorbereider
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FireX via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Werkvoorbereider FireX 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures