Vacature Planvoorbereider Nieuwbouw/Retail Schilderwerken

Planvoorbereider Nieuwbouw/Retail Schilderwerken in Nijmegen

Manders Totaal

Planvoorbereider Nieuwbouw/Retail Schilderwerken

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Op maandagochtend aangekomen in de pas verbouwde kantine wordt er door een collega gevraagd hoe je weekend was, terwijl je verse bonenkoffie tapt en een lekker stuk fruit neemt van appelboer Jurrius.

Je stapt de kantoorruimte binnen van nieuwbouw/retail schilderwerken met een vrolijk goedemorgen. En je loopt naar jouw sta/zitbureau en start het geavanceerde Bluebeam systeem op. Even jouw mailbox checken. Een belangrijke opdrachtgever wil nog wat wijzigingen doorvoeren in een door jou uitgebrachte offerte voor het schilderwerk aan een winkel van een toonaangevend merk. Je spreekt de wijzigingen en de prijs nog door met directe collega Lou, want deze offerte wil je toch echt wel scoren. De aangepaste offerte met de onderliggende prijzen stuur je door.

In de middagpauze lunchwandel je met een aantal collega's of je speelt een pot tafelvoetbal in de kantine. Tja, want daar wil je natuurlijk ook scoren!

Na de middagpauze ga je met een projectleider een bezoek brengen aan een nieuwbouw zorgcomplex dat binnenkort door onze schilders geschilderd gaat worden. Omdat je dit project hebt gecalculeerd en voorbereid voor de uitvoering, weet je precies wat in de opdracht staat beschreven; welke kleuren worden er gebruikt en wat zit er in deze opdracht en wat juist niet. Ook ken je de veiligheidsrisico's en weet je welke ondersteunende (klim)materialen worden ingezet. Met de projectleider loop je door de te behandelen ruimtes en spreek je dit door. Ook zorg je dat de materialen op de eerste werkdag aanwezig zijn. Even dadelijk op kantoor de juiste bestellingen nog de deur uit doen.

Terug op kantoor plaats je de bestelling en huur je de juiste klimmaterialen. Vervolgens draag je het over naar de projectleider zodat hij zijn vakmensen kan inplannen voor dit mooie schilderwerk. Ook stuur je nog een offerte door naar een bouwbedrijf. Hopelijk ontvang je binnenkort een positief bericht over dit complex met 88 nieuwbouwappartementen.

Vacature allround schilder - nieuwbouw/retail

Dit vragen wij:
> Vakmanschap
> Schildersvakopleiding met enkele jaren ervaring
> VCA basis
> Je maakt het leuker, samen met jouw collega's

Dit bieden wij:
> Geen dag hetzelfde
> Veel vrijheid en werken in de Benelux
> Uitdagende projecten in de Benelux (o.a. hotels, bioscopen en winkels) en nieuwbouwprojecten in de omgeving Nijmegen, Den Bosch en Veldhoven.

Nu met interessante startbonus van € 500,-! (voor vaste medewerkers). Ook ZZP'ers zijn van harte welkom!
App of bel naar en ontvang meer info tijdens een kennismakingsgesprek.

Bjorn, retail schilder: "Bij retail voorzien we bioscopen, hotels, winkelpanden en andere speciale projecten van een strakke afwerking. We hebben veel vrijheid en zelfstandigheid. 's Avonds in het hotel nemen we een biertje en hebben we fijne gesprekken. Zo leer je je collega's kennen".

Over Manders Totaal

In ons schilder- en vastgoedonderhoudsbedrijf verduurzamen, renoveren en onderhouden we de buitenzijde van bestaand vastgoed. We werken voor woningcorporaties, VvE's, beleggers, ontwikkelaars, gemeenten en onderwijs- en zorginstellingen. Met veel aandacht en zorg voor onze opdrachtgevers, bewoners en gebruikers en onze eigen trotse vaklieden maken we het elke dag weer leuker!
Ook schilderen we in de nieuwbouw/verbouw, retail en industrie voor diverse opdrachtgevers. Tenslotte voorzien we verkeersregelinstallaties en straatmeubilair van anti-graffiti, anti-sticker en anti-wildplak coating vanuit onze dochteronderneming CAS Nederland B.V .

Een dikke 8!

Dit rapportcijfer ontvingen we van onze collega's tijdens het laatste medewerkers- tevredenheidsonderzoek. Enkele uitspraken van onze collega's: - Veel afwisseling, geen dag is hetzelfde - Fijne collega's en een leuke werksfeer - Veel zelfstandigheid en vrijheid - Fijn contact met bewoners en opdrachtgevers - Ik word gewaardeerd - Mijn talenten komen tot zijn recht.

Kortom: Manders Totaal. Maakt 't leuker.. !

Helmond


VenrayFunctie:planvoorbereider nieuwbouw retail schilderwerken
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Manders Totaal Schilderwerken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Planvoorbereider Nieuwbouw/Retail Schilderwerken Manders Totaal Schilderwerken 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures