Vacature Productiemedewerker Slagerij

Productiemedewerker Slagerij in Nijmegen

PRODUCTIEMEDEWERKER SLAGERIJ

Wat staat er bij jou op het menu?

Als productiemedewerker in onze slagerij speel je een essentiële rol in het verwerken en verpakken van hoogwaardige vleesproducten. Je voert diverse productiewerkzaamheden uit, variërend van handmatige taken tot het vacuüm verpakken van eindproducten. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle bestellingen nauwkeurig worden verwerkt en voldoen aan onze kwaliteitsstandaarden.

Wat breng jij mee?

Wij zoeken een gemotiveerde teamspeler met affiniteit voor vlees en relevante werkervaring in een productieomgeving. Je bent stressbestendig, nauwkeurig en hebt een proactieve houding. Daarnaast is flexibiliteit vereist, aangezien je af en toe op vrijdagavond beschikbaar moet zijn. Ook is een goede beheersing van de Nederlandse taal een vereiste voor deze functie.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden jou een afwisselende baan in een groeiend bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Daarnaast kun je rekenen op een prettige werksfeer in een enthousiast team.

Trots op het mooiste vak van de wereld!

Wij zijn Chefs Culinar! Totaalleverancier in Vers, Food en aanverwante Non-food producten. Door jarenlange ervaring is ons moederbedrijf in Duitsland uitgegroeid tot marktleider. Sinds enkele jaren is de stap gezet richting de Nederlandse markt. Vanuit Nijmegen leveren wij aan onze klanten in de horeca, catering, fastservice en Leisure. Met ons brede assortiment van verse groente en fruit, vis en vlees volledig in eigen beheer, onderscheiden we ons in de markt van horecagroothandels. Met tien jaar op de teller op de Nederlandse markt en gloednieuwe productieruimtes en inspiratiecentrum is ons bedrijf volop in beweging. Bij Chefs zijn wij trots op het mooiste vak van de wereld! Jij ook?

En, kom jij ons team versterken?

Stuur je cv en motivatie naar !

Bij vragen over de vacature kan je contact opnemen met , ).

Functie:productiemedewerker slagerij
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CHEFS CULINAR via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Productiemedewerker Slagerij CHEFS CULINAR 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures