Vacature Leerwerktraject Medewerker Technische Dienst

Leerwerktraject Medewerker Technische Dienst in Nijmegen

Strikt noodzakelijk

Leveranciers Teamtailor

Marketing

De Hamer Beton · Nijmegen

Leerwerktraject Medewerker Technische Dienst

Wil jij je laten omscholen tot Medewerker Technische Dienst? Dan is dit jouw leerwerktraject!

Voor De Hamer Beton B.V. zijn wij op zoek naar een:

Leerwerktraject Medewerker Technische Dienst

Werklocatie
Nijmegen

Uren per week
32-40 uur

Wat ga je doen?
Je gaat de tweejarige mbo-opleiding niveau 3 volgen van Eerste Monteur Mechatronica en Eerste Monteur Elektrotechniek in één! Je werkt tijdens je opleiding aan het volbrengen van de volgende vier kerntaken:

 • maakt elektronische en mechatronische producten;
 • installeert en test mechatronische producten;
 • onderhoudt mechatronische producten;
 • begeleidt werkzaamheden.

Net als bij een 'gewone' opleiding heb je lessen Nederlands, rekenen en burgerschap. Daarnaast heb je natuurlijk de opleidingsspecifieke vakken zoals elektrotechniek, aandrijftechniek en PLC en besturingstechniek. Eén dag in de week ga je naar school. De lessen vinden plaats in Zevenaar en staan gepland op dinsdagen van 13:00 uur tot 20:00. Daarnaast werk je 3 of 4 dagen per week, waarin je praktijkervaring opdoet. De werktijden zijn dagelijks van 07:30-16:15 uur.

Wat breng je mee?

 • Een afgeronde kaderberoepsgerichte vmbo-opleiding, een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4 of een overgangsbewijs van vwo 3 naar vwo 4. Ook met een overgangsbewijs van mbo 2 naar mbo 3 ben je toelaatbaar. Mocht jij niet aan deze voorwaarden voldoen en ben je 21 jaar of ouder? Dan kan je gebruik maken van het 21+ toelatingsonderzoek (EVC-procedure).
 • Aantoonbare affiniteit met techniek -> je hoeft geen technische opleiding mee te brengen.
 • Je bent beschikbaar om het leerwerktraject vóór 1 mei 2024 te starten.
 • Een rijbewijs B en eigen vervoer is handig.

Alle locaties binnen de BTE Groep, en dus ook De Hamer Beton, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de cao voor de Betonproductenindustrie. Verder krijg je:

 • Een salaris liggend tussen de € 2.400,- en € 2.700,- op basis van een fulltime dienstverband. De hoogte van het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Wanneer je jonger bent dan 21 jaar, is het jeugdloon van toepassing.
 • We zien je graag langer bij ons werken en dus ligt er een studieovereenkomst van drie jaar onder de studie. Deze overeenkomst bevat de studieduur, de totale kosten van de studie en de voorwaarden. BTE betaalt de opleiding vooraf. Blijf je na afronding van je studie drie jaar bij ons, dan hoef je niks te betalen. Ga je eerder weg? Dan betaal je (een deel van) de opleiding terug.
 • 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 3,5% gegarandeerd.
 • € 0,23 cent per kilometer woon-/werkverkeer.
 • Telefoon.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze eigen BTE Academie.

Wie zijn wij?
Wij zijn De Hamer Beton! We bestaan al sinds 1938 en leveren vanuit onze locaties in Nijmegen, Heumen en Waspik een uitgebreid productenpakket zoals banden, straatstenen, trottoirtegels, rioolbuizen en inspectieputten. We zijn daarmee koploper op het gebied van prefab rioleringssystemen en bestratingen. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, Vebo, Lodewikus, De Meteoor, Hercules en Steenhuis.


Druk op de sollicitatiebutton of mail naar en stuur eventueel alvast je cv en optioneel een korte motivatie mee. Heb je vragen? Bel/app dan naar via , stel ze via de chat of mail naar .


Contact

Commercieel Medewerker Binnendienst (Riolering) image

Nijmegen

Over BTE Nederland B.V.

Wij zijn de BTE Groep: een ambitieuze en gezonde onderneming waarin negen gespecialiseerde merken samenkomen: ASCEM, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Steenhuis, Hercules en Vebo Beton & Staal. Kom jij ook bij ons werken?

De Hamer Beton · Nijmegen

Leerwerktraject Medewerker Technische Dienst

Wil jij je laten omscholen tot Medewerker Technische Dienst?

Functie:leerwerktraject medewerker technisch dienst
Startdatum:23-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2700
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BTE Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Leerwerktraject Medewerker Technische Dienst BTE Groep 23-05-2024

Bekijk ook andere vacatures