Vacature ZIJ-Instromers

ZIJ-Instromers in Nijmegen

De werkdag van...

Zij-instromers Technisch Talent

32-40 uur | Nijmegen | € 2.800-€ 4.000 per maand

Heb jij een natuurlijke affiniteit met techniek? Kijk je ernaar uit om je handen uit de mouwen te steken en aan diverse projecten te werken? Dan ben jij degene die we zoeken! Bij Van de Klok bieden we zij-instroomtrajecten aan voor enthousiastelingen die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging, ongeacht je ervaringsniveau. Klaar om je talenten te benutten en te doen wat je écht leuk vindt? Geef je carrière een nieuwe richting en solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden bij KlokGroep!

8.2 score

Collega's zijn trots om bij Van de Klok te werken, ze geven Klok als werkgever een 8.2.

200 collega's

Er werken 200 mensen bij Van de Klok, als je kijkt naar de KlokGroep familie krijg je ruim 500 collega's.

15 jaar

Buiten de gezellige sfeer zijn er ook genoeg kansen bij Van de Klok. Collega's blijven dan ook gemiddeld ruim 15 jaar in dienst.

Als nieuwe collega van ons team word je betrokken bij diverse projecten, variërend van nieuwbouw tot renovaties van kantooromgevingen, appartementencomplexen, scholen etc. We kijken naar jouw voorkeur in werkzaamheden! Hebben we het over de werkzaamheden, dan kunnen deze zijn: bekistingswerk, profielen stellen, kozijnen plaatsen, wanden en plafonds afwerken, en andere bijkomende werkzaamheden. Bij Van de Klok geloven we in diversiteit en bieden we je een dynamische en leerzame werkomgeving. Samen met jou en je mentor maken we voor jou de beste keuze!

Wat we zoeken

 • Jouw motivatie en passie voor het vak zijn voor ons van het grootste belang.
 • We kijken naar jouw mogelijkheden en staan open voor diverse achtergronden en niveaus van ervaring.

Wat we bieden

 • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning tijdens het opleidingstraject.
 • Een meeloopweek om kennis te maken voordat je een definitieve beslissing neemt.
 • Mentorship door ervaren collega's om je te helpen groeien.
 • Samen met je collega's leuke dingen doen zoals borrelen tijdens uitstapjes met de personeelsvereniging zoals Amstel Live, een zomer-barbecue met het hele bedrijf bij familie Van de Klok en een gezellige kerstborrel met je partner.
 • Sportieve activiteiten zoals de businessrun of Strong Viking runs. Deelname aan ons vitaliteitsprogramma 'Fit de Klok rond' en elke dag vers fruit.
 • Een salaris tussen € 2.800 en € 4.000 bruto per maand op basis van fulltime dienstverband. Hangt natuurlijk af van de bagage die je meeneemt.
 • Een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd.
 • 30 vakantiedagen, een winstdelingsregeling en een goede pensioenregeling.
 • Waardering voor wat je doet en doorgroeimogelijkheden in een brede organisatie.


Functie:instromers
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van de Klok via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. ZIJ-Instromers Van de Klok 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures