Vacature Uitvoerder Vastgoedonderhoud

Uitvoerder Vastgoedonderhoud in Nijmegen

Jij bent degene die mooie grote projecten leidt en die onze vakmensen aanstuurt. Samen, in een klantteam, werk je nauw samen met de projectmanager, projectcoördinator en bewonersbegeleider. Jij als uitvoerder werkt in tegenstelling tot een teamleider niet direct mee. Je bent verantwoordelijk voor grotere klussen waarbij het voorkomt dat jij ook taken in de voorbereiding oppakt zoals de inkoop, bestellen van materialen en samenstellen van uitvoeringsplannen. Verder ben je het aanspreekpunt voor bewoners en de vakmensen als het gaat om technische vragen. En je begrijpt dat bewoners de werkzaamheden soms spannend vinden.Functie:Uitvoerder onderhoud, Uitvoerder renovatie
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderpasch@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 64. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Uitvoerder Vastgoedonderhoud Eminent Groep 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures