Vacature Locatieleider

Locatieleider in Nijmegen

Daadkrachtige locatieleider 24014

  • Nijmegen en omgeving
  • Reageer datum: 24-05-2024
  • Dienstverband: 0,8

Wij zoeken
Een inspirerende en daadkrachtige locatieleider die met passie en visie leiding kan geven aan onze collega's. Een locatieleider met affiniteit voor onze doelgroep, lef, relativeringsvermogen en humor. Een zichtbare, betrokken en enthousiaste locatieleider die trots op de school is. Je bent communicatief sterk, oplossingsgericht en empathisch. Tevens heb je een afgeronde relevante opleiding of ben je bezig/bereid deze te volgen. Ervaring in het speciaal onderwijs is een pre.

Dit ga je doen
Als locatieleider ben je verantwoordelijk voor de aansturing van een team dat bestaat uit leraren en onderwijsondersteuners. Vanuit respect, vertrouwen én een duidelijke onderwijskundige visie geef je leiding aan een zelfverantwoordelijk team. Dit doe je in nauwe samenwerking met de regiodirecteur en collega-. Je bepaalt de koers, organiseert, regelt, stuurt, coacht en haalt het beste uit alle teamleden. Je ziet kansen voor de verdere ontwikkelingen van de school en werkt samen met het team aan het behalen van alle gestelde doelen.

Dit bieden wij jou
Een dienstverband van 0,8 (32 uur per week) voor schooljaar 24-25 met de intentie om het dienstverband voort te zetten. Deze functie is bij ons ingeschaald in salarisschaal A12 cao primari onderwijs.
Onze kernwaarden zijn: eigenaarschap, verbinding, kwaliteit en veiligheid.

Enthousiast en geïnteresseerd?
Wij nodigen je graag uit om te solliciteren! Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met locatieleider via e-mail
Voor informatie over de school bekijk onze website: www.maartenschool.nl

Over Punt Speciaal

Punt Speciaal onderwijsgroep omvat zes scholen voor speciaal onderwijs: Talita Koemi (Nijmegen), De Kom (Druten), De Cambier (Tiel), Mikado (Gennep), Werkenrode School (Groesbeek) en St. Maartenschool (Ubbergen).

Functie:locatieleider
Startdatum:26-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Onderwijsgroep Punt Speciaal via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Locatieleider Onderwijsgroep Punt Speciaal 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures