Vacature Administratief-secretarieel Medewerker Rekenen

Administratief-secretarieel Medewerker Rekenen in Nijmegen

Bij Eijkhout & Partners kun je als administratief-secretarieel medewerker rekenen op een gevarieerde en vooral erg leuke baan. Een job waarin jij je eigen weg mag vinden. Samen met jouw directe collega ben je het visitekaartje van ons kantoor in Nijmegen. En zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Jouw missie

Administratieve taken, afgewisseld met wat secretarieel werk; dat maakt jouw baan gevarieerd en uitdagend. Aan de ene kant ontvang je onze klanten op kantoor, sta je ze telefonisch te woord en regel je de facilitaire zaken. En aan de andere kant ondersteun je de (assistent-)accountants op administratief vlak. Dat laatste deel vormt de hoofdmoot van jouw werk. Denk daarbij aan opdrachtbevestigingen versturen, CRM-systemen bijhouden, betaalbatches controleren en klaarzetten, en administraties inboeken, archiveren en uploaden. Zeker zo gezellig: bij ons werk je niet achter een aparte balie, maar gewoon tussen je collega's.

Dit doe je:

 • Administraties verwerken in een boekhoudpakket.
 • Jouw collega's ondersteunen bij het samenstellen van jaarstukken.
 • Vele administratieve en enkele secretariële werkzaamheden oppakken.
 • Allerlei facilitaire zaken beheren.

Dit krijg je

 • Een gevarieerde baan met volop ruimte om te groeien bij een informeel, no-nonsense en deskundig kantoor. Meer over ons bedrijf en je toekomstige collega's lees je op onze website .
 • Een fulltime brutomaandsalaris tussen de € 2.300,- en € 3.000,- op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Een goede balans tussen werk en privé. Je krijgt 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, flexibele werktijden en een goede pensioenvoorziening.
 • Reiskostenvergoeding: ons kantoor is goed bereikbaar met het ov, de auto en per fiets.
 • Alle ruimte om je ambities verder te ontwikkelen, onder andere via goede studiefaciliteiten.

Dit ben jij

Representatief, enthousiast en flexibel. Dat ben jij ten voeten uit! Je bent ons visitekaartje richting de klant en de helpende hand van jouw collega's. Jouw goede sociale en communicatievaardigheden helpen je daarbij. Net als jouw humor, passie en drive. Uiteraard werk je secuur, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en voel je je zowel zelfstandig als in teamverband op je gemak. Tot slot spreek en schrijf je goed Nederlands. Verder heb je:

 • Minimaal een mbo-diploma in een administratieve richting.
 • Enige werkervaring, liefst in de dienstverlenende sector.
 • Vooral de drive om je binnen ons kennisbureau te blijven ontwikkelen.

Reageer direct
Klaar voor de volgende stap in je carrière? Mail jouw motivatie en cv naar .

Vrijblijvend kennismaken met onze accountants en belastingadviseurs

Ondernemen is een uitdaging waarin u uw ziel en zaligheid legt. U zoekt daarbij een accountantskantoor die niet alleen naar cijfers kijkt, maar juist ook antwoord heeft op uw vragen van nu. Een accountant en adviseur die u helpt focus en koers te bepalen en het juiste antwoord geeft op uw ondernemersvragen . Welkom bij Accountantskantoor Eijkhout en Partners te Nijmegen. Ondernemen zit in onze roots en dat laten wij u graag zien.

Eijkhout & Partners is de ideale uitkomst als u op zoek bent naar een accountant in Nijmegen. Onze ervaren accountants helpen bedrijven met een breed scala aan financieel- en bedrijf gerelateerd advies. Wij voorzien ondernemers in heel regio Nijmegen en daarbuiten van onze diensten.

Hatertseweg 138
6533 AS NIJMEGEN
Tel:
E-mail:Functie:administratief secretarieel medewerker rekenen
Startdatum:28-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2300 – 3000
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eijkhout & Partners via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Administratief-secretarieel Medewerker Rekenen Eijkhout & Partners 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures