Vacature Crediteurenadministrateur

Crediteurenadministrateur in Nijmegen

Werken bij NMG

crediteurenadministrateur (32-37.5upw)

Nijmegen

32-37,5

MBO

Wil jij de spil zijn in onze crediteurenadministratie en zorgen voor een vlekkeloze betalingsstroom? Ben je gemotiveerd hard te werken in een omgeving die jou stimuleert het beste uit jezelf te halen? Krijg jij er energie van om nauwkeurig en gedetailleerd te werk te gaan en heb je affiniteit met vastgoed en cijfers? Twijfel dan niet en solliciteer voor de functie van Medewerker Crediteuren bij NMG Vastgoed!

Wat ga je doen?

Als medewerker op onze crediteurenadministratie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de verwerking en controle van binnengekomen facturen. Je zal je bezig gaan houden met het uitbetalen van crediteuren en het adequaat afhandelen van aanmaningen en herinneringen. Voortdurend onderhoud je het contact met eigenaren en crediteuren zowel per mail als telefonisch. Het is van belang dat deze taken tijdig en efficiënt uitgevoerd worden, waarbij een professionele en correcte wijze van communiceren met eigenaren en crediteuren voorop staat.

Wie zoeken wij?

Je hebt minimaal een MBO niveau vier diploma afgerond. Daarnaast ben je zeer nauwkeurig, proactief en van nature een echte doorpakker die gericht is op kwaliteit. Je werkt vanuit een klantgerichte en collegiale basishouding. Als medewerker crediteuren zal je veel zelfstandig aan het werk zijn, maar is het ook erg belangrijk om in contact te blijven met je collega's. Ook is het van belang dat jij een goede inschatting kan maken van de prioriteiten, ben je besluitvaardig en weet je goed om te gaan met conflicten. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel schriftelijk als mondeling. We werken veel met verschillende software programma's en deze eigen maken is aan jou wel besteed.

Wij zijn op zoek naar iemand die minimaal 32 uur beschikbaar is.

Over NMG Vastgoed

Bij NMG hechten we waarde aan proactief handelen, persoonlijke aandacht, samenwerking en vernieuwing. Onze organisatie staat uit betrokken en gemotiveerde medewerkers die zich inzetten voor een efficiënte en klantgerichte werkwijze. We streven naar duurzame oplossingen en optimale dienstverlening voor onze klanten.

NMG biedt verschillende soorten dienstverlening binnen het vastgoed. Van vastgoed- en VvE-beheer tot het verhuren en verkopen van woningen. We zijn een groeiende organisatie die kansen biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wil je meer weten over ons? Bezoek onze website op: www.nmg.nl

Wat bieden wij?

Ons vertrouwen en onze loyaliteit, omdat wij dit de basis van een fijne werksfeer vinden. Wij geven je de ruimte voor initiatieven en ideeën. Wij hebben alles in huis voor jouw carrière in het vastgoed en bieden je:

  • Salaris op basis van een fulltime werkweek (fulltime is bij ons 37,5 uur per week) tussen €2.209,00 en €2.600,00 bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • 8,33 % vakantiegeld;
  • Een eindejaarsgratificatie van 2% van het bruto jaarsalaris excl. vakantietoeslag;
  • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime dienstverband). Daarbovenop hebben wij een werktijdregeling waarbij je, bij een fulltime dienstverband, per maand een extra vrije dag kunt opbouwen;
  • Een goede pensioenregeling waarbij wij 50% van de premie betalen;
  • Een informele en dynamische bedrijfscultuur.
  • Een fijne werkplek met laptop en zit-/stabureau in ons moderne kantoor in Nijmegen;
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling telt: je krijgt toegang tot ons talentmanagementprogramma en de NMG Academie

Interesse?

Herken jij je in wat wij zoeken? Solliciteer dan door je CV en een korte motivatie te versturen t.a.v. en/of Martin Broeksteeg via . Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.Functie:crediteurenadministrateur
Startdatum:27-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2209 – 2600
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NMG Vastgoed via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Crediteurenadministrateur NMG Vastgoed 27-04-2024

Bekijk ook andere vacatures