Vacature Directiesecretaresse

Directiesecretaresse in Nijmegen

De mensen achter DJI

 • DJI organisatie
 • Maak kennis

Directiesecretaresse

In de Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI) De Hunnerberg in Nijmegen verblijven jongeren van 12 tot 25 jaar. Ze zitten hier op basis van een preventieve hechtenis, nachtdetentie, jeugddetentie, zelfmelding of een PIJ-maatregel: Plaatsing in een Inrichting voor Jeugdigen. Voor deze instelling zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse. Samen met een directe collega ontzorg en ondersteun je twee directieleden en het hoofd veiligheid van de RJJI. Dit houdt in dat je je dagelijks inzet voor een integere secretariële- en managementondersteuning.

Standplaats: Nijmegen Aantal uur: 32 - 32 Maandsalaris: € 2.734 - € 3.529 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: MBO - 4 Reageren voor: 30-05-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

Copy Link

In de Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI) De Hunnerberg in Nijmegen verblijven jongeren van 12 tot 25 jaar. Ze zitten hier op basis van een preventieve hechtenis, nachtdetentie, jeugddetentie, zelfmelding of een PIJ-maatregel: Plaatsing in een Inrichting voor Jeugdigen. Voor deze instelling zijn wij op zoek naar een directiesecretaresse. Samen met een directe collega ontzorg en ondersteun je twee directieleden en het hoofd veiligheid van de RJJI. Dit houdt in dat je je dagelijks inzet voor een integere secretariële- en managementondersteuning.

Standplaats: Nijmegen Aantal uur: 32 - 32 Maandsalaris: € 2.734 - € 3.529 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: MBO - 4 Reageren voor: 30-05-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd


DJI biedt mooi en uitdagend werk in een niet-alledaagse omgeving. Achter de mensen die rechtstreeks contact hebben met de gedetineerden en de forensisch patiënten staan talloze collega's die elke dag een belangrijke operationele of strategische bijdrage leveren aan het goed functioneren en presteren. Dat klinkt misschien simpel, maar er zit meer achter. Zoals de collega's van Communicatie, Administratie, Onderwijs, ICT, HRM of Onderzoek. Als facilitair-, inkoop- en financeprofessional kun je bij ons ook alle kanten op. We richten ons namelijk op het volledige spectrum van bedrijfsvoering waarin we ons werk steeds efficiënter en innovatiever willen doen. Als professional bij DJI draag je bij aan de veiligheid van de samenleving.

Dit ga je doen


Als directiesecretaresse beheer je mails en agenda's, bewaak je gemaakte afspraken, bereid je het directieoverleg en de verschillende managementoverleggen voor. Dit omvat een groot deel van jouw dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van naar aard en inhoud verscheidene en uiteenlopende vragen, verzoeken, correspondentie en gesprekken. Je speelt ook een belangrijke rol in het coördineren van werkbezoeken, het opstellen/up-to-date houden van het consignatierooster en ben je als tussenpersoon van de directie, het eerste aanspreekpunt voor collega's en externe contacten. Je zorgt voor een efficiënte samenwerking met de managementassistenten van de managers en andere ondersteuners die (deels) fysiek op een andere locatie werken. Het is voor jou vanzelfsprekend dat je jouw werk op een integere wijze uitvoert. De werkzaamheden worden in belangrijke mate aan het eigen inzicht overgelaten.
Ook ben je verantwoordelijk voor het:

 • snel helpen van het directielid op kwalitatief hoogstaande wijze;
 • soepel laten verlopen van de agenda en bij mogelijke issues zelf oplossingen bedenken;
 • zelfstandig nemen van beslissingen.

VRAGEN OVER DEZE FUNCTIE?

Mevrouw A. Mijling, directiesecretaresse

Chantal van Steekelenburg, corporate recruiter

Dit neem je mee

 • Je hebt een secretariële opleiding op minimaal mbo-niveau 4;
 • Je hebt ervaring in een rol als directiesecretaresse/managementondersteuner;
 • Je beheerst de Nederlandse taal goed;
 • Je hebt affiniteit met het werkveld van de RJJI;
 • Je hebt ervaring met diverse automatiseringsprogramma's, zoals outlook, Word en Excel.

Dit is jouw kracht:

 • Je bent in staat om zaken van een afstand te bekijken en kunt daarbij hoofd- van bijzaken onderscheiden;
 • Je hebt een proactieve en klantgerichte houding;
 • Je kunt goed zelfstandig werken maar ook samenwerken, verbinden, plannen en organiseren;
 • Je bent flexibel, kunt goed omgaan met druk, weet van aanpakken;
 • Je werkt secuur, accuraat en hebt een probleemoplossende werkhouding;
 • Je bent representatief, mondig en je hebt humor;
 • Je koppelt een daadkrachtig optreden aan professionele integriteit.

Dit kun je verwachten

 • Een Individueel Keuzebudget. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en stel je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) of vakantiedagen
 • Volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • Studiemogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
 • De mogelijkheid gebruik te maken van bedrijfsfitness

 • Salarisniveau - min. Schaal 07 - max. Schaal 07
 • Maandsalaris - min. €2.734,00 - max. €3.529,00 (bruto o.b.v. 36 uur)
 • Dienstverband - Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd (met eventueel een proeftijd van maximaal 1 maand)
 • Minimaal aantal uren per week - 32
 • Maximaal aantal uren per week - 32

er zit meer achter werken biJ Rijks Justitiële Jeugdinrichting De Hunnerberg

Je krijgt zo'n tweehonderd collega's in allerlei functies. Denk aan (senior) pedagogisch medewerkers, complexbeveiligers en groepsleiders. Wat jullie gemeen hebben is de professionele en respectvolle zorg voor mensen die feitelijk nog aan het begin van hun leven staan. Meer nog dan in andere locaties spelen bij deze groep onderwerpen die horen bij de geestelijke en lichamelijke groei die zij doormaken in hun jonge levensfase. Waar de ene dag soepel verloopt, kan het op de andere dag onrustig zijn.

De Rijks Justitiële Jeugdinrichting is actief op social media. Volg de laatste ontwikkelingen hier op Linkedin en Instagram en bezoek deze website voor meer informatie over jongeren in detentie!


Meer over jouw toekomstige afdeling

De Rijks Justitiële Jeugdinrichting (RJJI) bestaat uit drie locaties: Den Hey-Acker in Breda, De Hartelborgt in Spijkenisse en De Hunnerberg in Nijmegen. De RJJI is een inrichting voor jeugdigen die op grond van een vrijheidsnemende maatregel worden opgevoed en begeleid. Jongeren kunnen hier geplaatst worden in een strafrechtelijk kader. De plaatsing geschiedt op basis van voorlopige hechtenis, jeugddetentie, vreemdelingenbewaring, nachtdetentie en zelfmelders.
De RJJI levert binnen de strafrecht- en jeugdzorgketen een bijdrage aan de ontwikkeling van maatschappelijk aanvaardbaar gedrag. Dit met behulp van pedagogische trajectprogramma's die zijn gebaseerd op rust, regelmaat en structuur. Deze programma's worden aangevuld met onderwijs, trainingen en een vrijetijds- en vormingsaanbod.
De directiesecretaresse maakt onderdeel uit van het Bestuursbureau van de RJJI. Samen met diverse collegae ondersteun je vanuit dit bureau de twee directieleden van de RJJI.

RJJI De Hunnerberg biedt plaats aan 82 jongeren.

Afhankelijk van de opgelegde straf is de verblijfduur binnen de RJJI gemiddeld 92 dagen.

Het totale personeelsbestand van RJJI De Hunnerberg bestaat voor 44% uit vrouwen en 56% uit mannen.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft? Er zit meer achter werken bij DJI

Je bent samen met je team én gedetineerden verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Gedetineerden worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

Bijzonderheden

Spreekt werken bij DJI je aan?


Deze VOG is noodzakelijk om in dienst te kunnen treden bij DJI. Wil je weten of je recht hebt op een VOG?

''Als je proactief bent, kun je bij DJI veel doen''

Functie:directiesecretaresse
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2734 – 3529
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dienst Justitiële Inrichtingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Directiesecretaresse Dienst Justitiële Inrichtingen 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures