Vacature Projectondersteuner Dagelijks

Projectondersteuner Dagelijks in Nijmegen

werken bij de variabele: 0800-7107

We zijn dé vastgoedvernieuwer voor uw corporatie

Logo De Variabele

Projectondersteuner dagelijks- en mutatieonderhoud

504314

De Variabele


Wij zijn De Variabele. Die naam zegt in één woord hoe we zijn. Klanten maken regelmatig nieuwe veranderingen door. Markten zijn beweeglijk en snel. Het is telkens weer verschillend waarvoor, in welke rol, waar en op welk moment een klant ons wil inzetten. We hebben plezier in ons werk. Hoe kan het ook anders. Wanneer je met een mooie club vakmensen wordt uitgedaagd om steeds beter in je nieuwe rol te groeien. Om de bebouwde omgeving mooier, leefbaarder en duurzamer te maken.

Voor het organiseren van het dagelijks- en mutatieonderhoud in de regio Nijmegen zijn we op zoek naar een

PROJECTONDERSTEUNER DAGELIJKS- EN MUTATIEONDERHOUD

EN WIL JE

 • Als werkvoorbereider een cruciale rol spelen in de voorbereiding en uitvoering van ons dagelijks en mutatie-onderhoud.
 • Werken in een omgeving waar continue verbetering en klantgerichtheid centraal staat.
 • De mogelijkheid hebben om door te groeien, bijvoorbeeld naar de rol van Projectleider.

Kom dan als Projectondersteuner ons team versterken!

DIT GA JE DOEN

Van een kleine verbouwing tot een renovatie van een badkamer, keuken of toilet. Als Projectondersteuner verzorg jij de werkvoorbereiding van het dagelijks- en mutatieonderhoud.

Concreet betekent dit dat je:

 • op basis van een voor- en eindoplevering, die je samen met de opdrachtgever in bewoonde woningen uitvoert, een opzet maakt voor de uit te voeren werkzaamheden.
 • van deze werkzaamheden een werkbegroting en planning opstelt.
 • contacten met opdrachtgevers (woningbouwcorporatie, huurder en gebruiker), leveranciers en vaste ketenpartners onderhoudt over planningen, wijzigingen en inkoop.
 • zorgdraagt voor een volledig projectdossier.
 • materialen bestelt en relevante vergunningen aanvraagt.

DIT KRIJG JIJ

We bieden een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een uitstekend salaris krijg je van ons:

 • uitzicht op een vast dienstverband;
 • een goede pensioenregeling, waarvan De Variabele 75% betaald;
 • 30 vrije dagen bij een fulltime dienstverband;
 • een laptop, telefoon en andere voorzieningen die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder het leasefietsplan, korting op een sportschool abonnement, korting bij vaste leveranciers en collectieve verzekeringen;
 • een open cultuur waar werkplezier centraal staat;
 • een introductieprogramma, onze Opstaptraining, waarin we je in een aantal ochtenden klaarstomen voor jouw rol binnen De Variabele;
 • veel mogelijkheden om via opleidingen en trainingen aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling te werken;
 • en vooral een betrokken en ambitieus team om mee samen te werken.

DIT ZOEKEN WIJ

Een collega die enthousiast wordt van het calculeren en voorbereiden van onderhouds- en renovatieprojecten. Je hebt affiniteit met niet planmatig onderhoud.

 • Je hebt minimaal een MBO-werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal ervaring in een soortgelijke functie of de ambitie om door te groeien vanuit een rol als vakman.

Herken je jezelf hierin? En heb je zin om aan de slag te gaan? Neem dan contact met ons op!

Wat bieden we

Binnen De Variabele draait het om 5 kernwaarden: betrokken, loyaal, verbinden, vindingrijk en plezier.

Onze organisatie telt inmiddels ruim 250 medewerkers, verdeeld over 5 vestigingen. Met een platte structuur en korte lijnen gaan we nog steeds als in een familiebedrijf met elkaar om: betrokken en loyaal. We laten elkaar niet vallen als het even tegenzit, juist dan zijn we er ook! We brengen mensen bij elkaar, onderzoeken en wisselen ideeën uit en knopen oplossingen aan elkaar. Anders gezegd, we verbinden en zijn vindingrijk. Dit alles resulteert in plezier. Plezier met collega's, zowel tijdens als buiten het werk. Denk bijvoorbeeld aan de jaarlijkse bouwvakbijeenkomst, jaarafsluiting en de diverse (sport-) activiteiten die we organiseren.

In ons Ontwikkelcentrum krijg je de ruimte en mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Ervaren collega's zorgen voor de (interne) coaching.

Vanzelfsprekend bieden we je bij De Variabele een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Naast een prima salaris en pensioenvoorziening kennen we een pakket aan flexibele arbeidsvoorwaarden, een leasefietsplan, een sportabonnement en voordeel bij onze vaste partners.

Wat vragen we

We werken alleen met de beste mensen. Professionals die innovaties, inspiratie en daadkracht leveren waardoor mensen plezieriger wonen en werken. Geen dag is hetzelfde, dit vraagt om een flexibele houding, zonder het einddoel uit het oog te verliezen.

Binnen De Variabele werken we op basis van samenwerking en gelijkwaardigheid. Dit vraagt van onze mensen een transparante houding, eigen verantwoordelijkheid en het vermogen om anderen aan te spreken, maar ook om aangesproken te worden.

Interesse

Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via onze website of neem voor meer informatie over de vacature contact op met ). We komen graag met je in contact!

Sollicitatieprocedure

Binnen vijf werkdagen ontvang je een persoonlijk antwoord. Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan contact op met Personeelszaken (: ).Functie:projectondersteuner dagelijks
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Variabele via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Projectondersteuner Dagelijks De Variabele 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures