Vacature Secretaresse Onroerend Goed

Secretaresse Onroerend Goed in Nijmegen

Ervaren Secretaresse Onroerend Goed

 • 30 uur
 • Oranjesingel 41, 6511 NN, Nijmegen

"Secretarieel werk saai? Niet bij ons! Geven secretariële vastgoed-werkzaamheden jou een boost? En gaat het coördineren en stroomlijnen van een gemotiveerd secretariaat-team je gemakkelijk af? Dan zijn wij op zoek naar jou!

"

,

Voor het team Onroerend Goed van onze Nijmeegse vestiging zijn wij op zoek naar een ervaren (notarieel) secretaresse.

Jouw nieuwe functie

Binnen de sectie Onroerend goed werk je samen met 3 secretaresses, 1 notarisklerk, 5 kandidaat-notarissen en 2 notarissen! Een druk, maar gezellig team!

Als secretaresse ben jij verantwoordelijk voor het invoeren van cliëntgegevens in het kaartsysteem, het controleren van gegevens in diverse digitale registers (kadaster, brp, KvK, vis, enz.), de afhandeling van getekende akten en het uitwerken van conceptteksten. Daarnaast verzorg je correspondentie en onderhoud je (telefonisch) contact met cliënten en/of derden.

Verder zal je te maken hebben met het voorbereiden en maken van concept-akten en het aansturen van het secretariaat. Dit aansturen zal in nauw overleg met een notaris plaatsvinden. Je bent verantwoordelijk voor de werkverdeling en de uitvoering ervan. Je bent een belangrijke en menselijke spil in het team. Je combineert de rol van medewerker secretariaat met het sturing geven aan de secretariële workflow op de afdeling. Je signaleert knelpunten, initieert, overlegt, coacht, stuurt aan en lost op, altijd op een plezierige en respectvolle manier.

Dit is wat wij je bieden

Icoon voor Een goed salaris dat past bij jouw ervaring, variërend tussen €3.556,64 en €4.097,33.
 • Een goed salaris dat past bij jouw ervaring, variërend tussen €3.556,64 en €4.097,33.
 • 25 welverdiende verlofdagen (op basis van een fulltime dienstverband).
 • Een werkomgeving die je uitdaagt en inspireert.
 • De mogelijkheid tot het nemen van initiatief om je takenpakket uit te breiden
 • Een NS-businesscard, zodat je comfortabel met het openbaar vervoer naar je werk kunt reizen. Geen optie voor OV? Geen zorgen, we bieden een reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer.
 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract.
 • Een informele en gastvrije sfeer waarin je je direct thuis zult voelen.

Wie zijn wij?

Wij zijn het notariaat van Hekkelman. Een fullservice kantoor met 6 notarissen, 1 toegevoegd notaris en 20 kandidaat-notarissen, verdeeld over twee vestigingen en drie vakgebieden. Wij zijn één van de grootste kantoren in de regio Arnhem-Nijmegen. Bij Hekkelman heerst een informele en toegankelijke cultuur, binnen een jong team, nl 50% van onze medewerkers zijn onder de 35 jaar. We vragen onze medewerkers regelmatig naar hun ervaring met Hekkelman als werkgever en nemen hun input serieus. Wij willen je de best mogelijke werkomgeving bieden zodat je jouw werk zo goed mogelijk kunt doen.

Ons kantoor is betrokken met haar cliënten. Cliënten geven regelmatig terug dat ze Hekkelman als een betrokken en integere partner voor juridisch advies zien.

Wij zijn Duidelijk Hekkelman

De betekenis van 'Duidelijk Hekkelman' kan voor iedereen net iets anders zijn, en dat omarmen we met trots! Bij ons krijg jij de vrijheid om je eigen route te bepalen. Als kantoor geloven we namelijk dat wij meer in huis hebben dan enkel pragmatische en excellente kennis. Ook betrokkenheid, inventiviteit en ondernemerschap zijn voor ons belangrijke kernwaarden.

Door volledig inzicht te geven in ons proces, onze denkwijze en de bijbehorende stappen, bieden wij oplossingen die voor iedereen duidelijk en bovendien van blijvende waarde zijn.

Wij staan open voor diversiteit en streven ernaar om te voldoen aan de unieke behoeften van onze collega's. Daarom willen we graag met jou in gesprek om te ontdekken wat jouw rol is in deze specifieke functie.

Dit alles zorgt ervoor dat wij de 'Duidelijk Hekkelman' titel niet alleen met trots dragen, maar ook met volle overtuiging.

Wat neem jij mee?

 • Je vind het leuk om te organiseren;
 • Je bent betrokken, doortastend, secuur en praktisch;
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Flexibel en verantwoordelijk;
 • Je houdt van structuur en efficiënt werken;
 • Je hebt een zelfstandige werkhouding, maar bent ook een fijne samenwerkingspartner;
 • Je staat je mannetje;
 • Je bent leergierig, wilt je graag ontwikkelen en hebt een gezond boerenverstand;
 • Je zet de cliënt centraal;
 • Notariële werkervaring is een voorwaarde;
 • Je bent minimaal 30 uur per week beschikbaar.

Kom koffie bij ons drinken

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar . Voor vragen over de procedure of functie kun je contact opnemen met () via

Sollicitatieprocedure

Eerste gesprek

Tweede gesprek

Arbeidsvoorwaarden bespreken

Welkom!

Neem direct contact op!

StafFunctie:secretaresse onroerend goed
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3556 – 4097
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hekkelman Advocaten & Notarissen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Secretaresse Onroerend Goed Hekkelman Advocaten & Notarissen 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures