Vacature Medewerker bedrijfsbureau / Planner

Medewerker bedrijfsbureau / Planner in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

De kracht van deze organisatie mag zo grotendeels onzichtbaar zijn, feit is dat ons specialisme (even) onmisbaar is. Ons leven zou er zonder een goed werkend riool, heel anders uit zien. Bedrijven, particulieren, vastgoedbeheerders, zorginstellingen en (semi-)overheden maken dan ook dankbaar gebruik van ons rioleringsbeheer, onderhoud van olie- en vetafscheiders en de 24 uurs calamiteitendienst. Ruim vijftig jaar expertise van ons familiebedrijf betaalt zich uit in werkelijk perfect rioleringsbeheer. En daar merkt u in de praktijk helemaal niets van. Daarvoor zorgen we.

Aanbod

 • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen als Medewerker Bedrijfsbureau / Planner;
 • Een salaris tussen €2.700,- en €3800,- per maand (afhankelijk van ervaring);
 • Mogelijkheid tot flexibel werken, bijvoorbeeld een contract voor 32 of 36 uur per week;
 • Veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid;
 • Goed pensioen (PMT)Veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière als Medewerker Bedrijfsbureau / Planner? Neem dan nu contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Bel ons op: 024-3226600

Stuur een e-mail naar: lars@werkwijzer.nl

Neem gerust contact op met Lars Giesbers via 06-295 666 03 (bellen of WhatsApp).

Functieomschrijving

Wil jij jouw planvaardigheden inzetten voor een familiebedrijf gelegen in Nijmegen? Daarnaast een mooi salaris verdienen binnen een fijne werksfeer? Bekijk dan nu de vacature Medewerker bedrijfsbureau / planner!

Als Medewerker Bedrijfsbureau / planner zorg je voor een juiste voorbereiding en planning van de werkzaamheden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor zowel de monteurs, als de klanten van Van der Velden.

Bijbehorende werkzaamheden zijn onder andere:

 • Het inplannen van de storingsmonteurs en vernieuwingsmonteurs die dagelijks bij onze opdrachtgevers rioolproblemen oplossen;
 • Goede administratieve afhandeling van de gemelde storingen;
 • Communiceren met opdrachtgevers over de opvolging van storingen;
 • Je bent het eerste aanspreekpunt bij klachten;
 • Werkbonnen maken;
 • Offertes maken;
 • Bijhouden van het planbord en overige preventieve werkzaamheden;
Functie-eisen

In de functie van Medewerker Bedrijfsbureau / Planner is een MBO-4 werk- en denkniveau of meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie vereist. Verder is het een functie van 32 tot 40 uur per week, waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. Jij kunt daarnaast goed omgaan met hectische situaties en staat je mannetje op het gebied van planning en administratie.Functie:Administratief productiepersoneel
Startdatum:13-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2700 – 3800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via lgiesbers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Medewerker-bedrijfsbureau---Planner/236116421.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Medewerker bedrijfsbureau / Planner Werkwijzer 13-06-2024

Bekijk ook andere vacatures